CHALK PAINT™ VAN ANNIE SLOAN 


Auberge des Rêves is official stockist van Chalk Paint by Annie Sloan !

 

En daarmee zijn we het enige verkooppunt in de regio van Tiel, Gorinchem, Leerdam, Culemborg en Zaltbommel.

We zijn er supertrots op dat we met Auberge des Rêves deze bijzondere decoratieve verf in onze eigen regio kunnen aanbieden en je kennis kunnen laten maken met de oneindige mogelijkheden van Chalk Paint.

 

Chalk Paint is unieke decoratieve verf in prachtige "precíes goed"-kleuren, die je onderling ook nog eens eindeloos kunt mengen!

Je hoeft nooit te schuren of te gronden en het hecht op bijna alles! Chalk Paint is in 1990 ontwikkeld door Annie Sloan in Oxford en bestaat daarmee alweer bijna 30 jaar! Je kunt dus wel stellen dat het zijn kwaliteit inmiddels dubbel en dwars heeft bewezen en dat het niet zomaar een mode-bevlieging is. Chalk Paint wordt intussen al in meer dan 50 verschillende landen verkocht in Europa, Amerika, Australië en Azië..

 

De producten van Annie Sloan zijn zowel in onze winkel in Leerdam als in onze webshop te koop.

We zijn inmiddels flink ervaren in het geven van de originele Chalk Paint-workshops en leren je daar graag alle kneepjes van het vak!

 

Kijk voor veel meer inspiratie ook zeker even op onze Pinterest-pagina, op Facebook of Instagram of bezoek natuurlijk onze winkel voor héél veel inspiratie!

 

Na dit hele verhaal zou je kunnen denken dat Chalk Paint erg duur is, maar dat valt reuze mee: we verkopen naast literblikken Chalk Paint (€ 32,50) ook testers van 120 ml (€ 7,50). Dit is per m2 meestal zelfs goedkoper dan verf uit de bouwmarkt of matte verf van andere merken.

 

Verder kun je bij ons uiteraard ook terecht voor alle kleuren Soft Wax, kwasten, Annie Sloan Wall Paint, kleurenkaarten, boeken en natuurlijk voor uitgebreid persoonlijk advies!