Links die we graag met je delen!!

 

 

Wanneer je een stukje moet rijden om ons te bezoeken en je hebt tijd om nog iets anders te doen, dan kunnen we onderstaande adressen van harte bij je aanbevelen:

Eten en drinken
Onze directe buren van Restaurant 't Veerhuys zijn al vier keer verkozen tot het leukste restaurant van Leerdam! Geniet van hun bijzondere locatie en hun prachtige kaart! In het weekend en in de zomermaanden raden we je aan om te reserveren!
Klik op de groene link voor hun website.

Liever een high tea op één van de mooiste locaties van Leerdam?

Ga dan gezellig naar Thee Leutje in het beroemde Muizentorentje, direct aan de altijd mooie Linge. Reserveren is noodzakelijk!

Cultureel
Voor wie ook wat cultureels wil doen: breng een bezoek aan onze andere buren, het beroemde Hofje van Mevrouw van Aerden ! Klik op de groene link voor hun website en openingstijden.

En Leerdam wordt uiteraard niet voor niets de Glasstad genoemd! Je kunt ook een bezoek brengen aan de op loopafstand gelegen Glasblazerij voor een unieke ervaring, of bezoek het Nationaal Glasmuseum. De gezamelijke website van de Glasblazerij en het Glasmuseum vind je hier . 

 

 

Annie Sloan International

 

 

Neem ook eens een kijkje op de internationale website van Annie Sloan:

 

www.anniesloan.com of op haar blog: 

 

http://anniesloanpaintandcolour.blogspot.co.uk/

 

 

 

Caroline's Blog

 

Als je op zoek bent naar inspiratie om te koken, voor jezelf of voor gasten, dan kun je  je hart ophalen bij Caroline's blog! Bon appétit !

 

www.carolinebrouwer.blogspot.nl

 

Sweet Appetite

A wedding to remember

 

Sweet Appetite is één van de meest toonaangevende patisserieën op het gebied van bruidstaarten en dessert tables. Door een uniek gevoel voor stijl en trends, oog voor detail, het gebruik van de beste (waar mogelijk biologische) ingrediënten en persoonlijke aandacht is Sweet Appetite uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van bruidspatisserie in Nederland.

De prachtige weddingcakes van Marieke staan regelmatig in dé bekende huwelijksmagazines! 

 

www.sweetappetite.com