STOERE KAASPLANKEN !


Onze collectie kaasplanken / presenteerplanken mag er zijn en geniet inmiddels enige bekendheid! Ze zijn gemaakt van originele gebrúikte kaasplanken en als je goed kijkt, kun je nog zien waar de kazen precies gelegen hebben!

 

Een prachtige manier om je after-dinner-kaasplank, je borrelhapjes of je tapas te presenteren, succes verzekerd!

 

Natuurlijk zijn de planken zorgvuldig voor je afgewerkt met een leren koordje en los merklabel en aan beide kanten voorzien van ons eigen brandmerk, zodat je zéker weet dat je een origineel exemplaar hebt! Uiteraard krijg je, net als bij onze meubels, de onderhoudstips erbij. Ook leuk om cadeau te geven!

 

Leverbaar in verschillende vormen en maten (tot echt flink groot; kijk voor een indruk even naar de Collector's Items) en al verkrijgbaar vanaf € 6,95 tot € 23,95 (standaardmaten excl. verzendkosten)! 

  

Naast onze 'standaard'-collectie hebben we ook een bescheiden collectie 'Collector's Items': doorleefde en robuuste kaasplanken met bijzondere afmetingen die afwijken van onze 'standaardcollectie'. Een múst voor de echte liefhebber om eens op je gemak te bekijken!

Deze collectie wisselt regelmatig, dus informeer vooraf even naar de actuele voorraad als je voor iets speciaals komt.

 

En tot slot: wil je graag een kaasplank op maat? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Informeer naar onze mogelijkheden en prijzen!

 

Tips en adviezen voor het onderhoud van onze planken vind je hier!