KLEPBANK 'AUBERGE'


De Auberge-bank is een pleisterplaats om met familie of vrienden heerlijk bij te praten of juist even in je eentje rustig de krant te lezen met een kop koffie.

 

Op de foto hiernaast zie je een prachtige warme kleurencombi van een doorgeschuurde Duck Egg Blue met de binnenkant geverfd in een warme olijfgroen. (beiden Annie Sloan Chalk Paint)

De zitting is gemaakt van een originele dikke Leerdamse kaasplank, waar kazen op gerijpt en gedraaid werden; die hebben we lekker naturel gehouden en alleen voorzien van ons unieke brandmerk en een laagje was.

 

Wil je de Auberge-bank vooral gebruiken bij je eettafel?

Hij is er ook met alleen een rugleuning, zodat in- en uitschuiven wat makkelijker gaat. Uiteraard houden we bij het maken ook rekening met de hoogte van je tafel, zodat je altijd een comfortabele zithouding hebt. Een uitgebreide fotogalerij vind je onderaan deze pagina.

 

Natuurlijk kunnen we deze bank ook in andere afmetingen maken, en het aantal kleurencombinaties waaruit je kunt kiezen is enorm groot. Onze Auberge-bank stond in januari 2016 ook in de VT Wonen!

 

Straks je eigen Auberge-bank in huis? Bel of mail ons voor de mogelijkheden!