Herbergbanken

 

Onze “Herbergbank” heeft zijn sporen inmiddels verdiend! Hij doet zijn naam eer aan, want geen fijnere plek in je tuin om eens rustig bij te praten onder het genot van een kop koffie of een goed glas!  

De bank wordt gemaakt van eersteklas steigerhouten delen, zeer goed geschuurd en afgewerkt met een matte beits in een kleur naar keuze, die de natuurlijke nerven mooi uit laat komen. Alle verbindingen zijn geschroefd met RVS schroeven, dus maak je geen zorgen over lelijke roestbruine strepen na een regenbui!
Door de speciale constructie worden de "staande" planken beschermd tegen intrekkend vocht, waardoor je van deze tóch al duurzame bank nóg langer plezier zult hebben! En niet onbelangrijk: door de uitgekiende verhoudingen heeft deze bank ook nog eens een prima zitcomfort, zodat je er rustig vele mooie uren op door kunt brengen!

 

Onze XXXL-bank van 2,70m lang is groot genoeg om er met veel mensen op te zitten, maar ook gewoon een prachtige blikvanger in je tuin. Ondanks de flinke afmetingen "oogt" deze bank nog steeds elegant; door de neutrale vormgeving past hij zich gemakkelijk aan in vrijwel elke tuin.

 

De kleinste variant van de Herbergbank is circa 1,35 m lang en geschikt voor twee volwassenen.  Wil je liever een andere afmeting, informeer dan naar onze mogelijkheden, bijna alles kan!

 

En ook deze bank  mag het hele jaar gewoon lekker buiten staan, dus je hebt het hele jaar een “aangeklede” tuin!