TAFELS VAN DE AUBERGE


Onze stoere handgemaakte tafels zijn bedoeld als een tafel in een herberg: een pleisterplaats en ontmoetingsplek om met familie of vrienden heerlijk bij te praten of juist even in je eentje rustig de krant te lezen met een kop koffie.

 

Ons aanbod omvat diverse modellen in diverse stijlen en ook qua afmeting is er vást iets bij wat precies past bij jouw unieke situatie! We hebben prachtige grote (boomstam)tafels die geschikt zijn voor grote gezelschappen, maar ook uitgekiende compacte tafels voor als je weinig ruimte tot je beschikking hebt, maar toch met je gezin of gasten sfeervol wilt kunnen eten. We zijn goed in maatwerk, en maken elke tafel met plezier, aandacht en vakmanschap.

 

Voor onze tafels werken we meestal met mooi robuust en optimaal terug gedroogd eiken, maar uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld walnotenhout of extra dikke steigerdelen. Uiteraard kunnen de tafels ook zonder moeite worden gecombineerd met onze stijlvolle klepbanken en/of met kast Anna.

  

De prijzen hangen volledig af van bv. de gewenste dikte en kwaliteit van het (eiken)hout, evt. extra verftechnieken van het onderstel etc. Het is dan ook wat ingewikkeld om hier op de website zomaar een prijsindicatie te geven, maar we maken uiteraard graag een vrijblijvende offerte voor je.

 

We werken alleen met de beste kwaliteit hout en andere materialen, en de tafel wordt zo afgeleverd dat je hem direct in gebruik kunt nemen.

 

We nodigen je graag uit om onze foto’s te bekijken voor een sfeerimpressie. En heb je zelf een idee? Neem gerust contact op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden!