TIMMERMANSBANK VOOR BINNEN


Onze prachtige timmermansbanken voor buiten heb je misschien al gezien, maar ze zijn er ook voor binnen!

De timmermansbank valt op door het eenvoudige, maar stijlvolle en tijdloze ontwerp. Bij onze banken voor binnen hebben we extra aandacht besteed aan het creëren van een sfeervolle en elegante afwerking, want aan een meubel voor in je huis stel je natuurlijk weer andere eisen.

 

Het onderstel van de bank is sfeervol afgewerkt met Chalk Paint™ van Annie Sloan en wordt desgewenst voorzien van een "doorschuureffect" om je bank eventueel een wat meer doorleefd of brocante effect mee te geven.

De zitting is op deze foto's alleen afgewerkt met een kleurloze waslaag, die de warme uitstraling van het oude steigerhout prachtig uit laat komen.

 

Natuurlijk kunnen we de bank ook voor je afwerken in andere kleuren, of helemaal in één unikleur, of natuurlijk zónder afwerking.

 

De timmermansbank heeft een standaardbreedte van circa 0,40 m en is leverbaar in elke afmeting tussen de 0,80 m en 3,00 meter.

 

In onze winkel staan ook wat timmermansbankjes: kom gerust een keertje proefzitten en kennismaken met alle mooie kleuren!