HOEKBANK AUBERGE

- OP MAAT -


Ben jij op zoek naar een mooie hoekbank voor bij de eettafel? Wat fijn dat je hier dan bent beland!

 

Onze charmante en zeer populaire klepbank Auberge kunnen we namelijk ook voor je maken als hoekklepbank of eetbank in hoekopstelling.

Natuurlijk maken we ook deze helemaal op maat voor jouw situatie, en kun je, net als bij onze rechte klepbank, ook kiezen uit vrijwel elke denkbare kleur. Goed nieuws toch? 

Ook onze hoekbank is een unieke en volledig handgemaakte klepbank naar ons eigen ontwerp. Hij is leverbaar mét en zonder armleuningen en fantastisch mooi en praktisch aan je eettafel, want hier kunnen heel veel mensen op zitten.

 

Op de foto hierboven zie je de variant zonder armleuningen en hier is hij lekker basic geverfd in een mix van Chateau Grey en Old White van Annie Sloan.

De zittingen maken we van originele dikke kaasplanken, waar kazen op gerijpt en gedraaid werden; die hebben we hier naturel gehouden en alleen voorzien van ons unieke brandmerk en een laagje was.

 

De bergruimte is royaal: je kunt er heel wat in kwijt! Maar omdat je er ook prima onderdoor kunt kijken oogt de bank nog steeds ruimtelijk en elegant, en dat is best uniek voor een klepbank. Bovendien kun je er uren heerlijk op zitten, want we besteden veel aandacht aan het zitcomfort!

 

Bij het maken van jouw bank houden we uiteraard ook rekening met de hoogte van je tafel, zodat je altijd een comfortabele zithouding hebt. Meer foto's vind je onderaan deze pagina, en in ons atelier staat ook een Auberge-bank, zodat je altijd even kunt proef zitten en we de rest van je wensen kunnen bespreken.

 

Natuurlijk kunnen we deze eetbank in hoekopstelling ook in alle afmetingen maken, en het aantal kleuren en afwerkingsmogelijkheden waaruit je kunt kiezen is enorm groot. Onze Auberge-bank stond ook al eens in de VT Wonen!

Onze klepbank past perfect bij één van onze eettafels en natuurlijk ook bij kast Anna.

 

Informeer gerust vooraf naar een prijsindicatie voor de door jou gewenste maat!

 

Straks je eigen Auberge-hoekbank in huis? Kom gerust kijken en proef zitten in onze werkplaats (het is wel handig als je even een afspraak maakt!). Bel hiervoor Menno op (06) 380 675 17 en kijk wat we voor je kunnen betekenen!