KLEPBANK 'AUBERGE'


De Auberge-bank is een unieke en volledig handgemaakte klepbank naar ons eigen ontwerp. Hij is leverbaar mét en zonder armleuningen en fantastisch mooi en praktisch aan je eettafel. Maar ook in de hal of in een wachtkamer voelt hij zich prima thuis.

 

Op de foto hiernaast zie je de variant zonder armleuningen en hier is hij lekker basic geverfd in Chalk Paint Paris Grey van Annie Sloan.

De zitting is gemaakt van een originele dikke kaasplank, waar kazen op gerijpt en gedraaid werden; die hebben we naturel gehouden en alleen voorzien van ons unieke brandmerk en een laagje was.

      

De bergruimte is royaal: je kunt er heel wat in kwijt! Maar omdat je er ook prima onderdoor kunt kijken oogt de bank nog steeds ruimtelijk en elegant, en dat is best uniek voor een klepbank!

 

Wil je de Auberge-bank als eetbank gebruiken, dan houden we bij het maken uiteraard ook rekening met de hoogte van je tafel, zodat je altijd een comfortabele zithouding hebt. Een uitgebreide fotogalerij vind je onderaan deze pagina, en in onze winkel staat ook een Auberge-bank, zodat je altijd even kunt proef zitten.

 

Natuurlijk kunnen we deze bank ook in alle afmetingen maken (tot zeker 3 meter lang), en het aantal kleuren en afwerkingsmogelijkheden waaruit je kunt kiezen is enorm groot. Onze Auberge-bank stond ook al eens in de VT Wonen!

Onze klepbank past perfect bij één van onze eettafels en natuurlijk ook bij kast Anna.

 

Leverbaar vanaf €439, afhankelijk van de gewenste maat en afwerking. Informeer gerust naar een prijsindicatie voor de door jou gewenste maat!


Deze bank is ook leverbaar als hoekbank! Lees meer...

 

Straks je eigen Auberge-bank in huis? Kom gerust kijken en proef zitten in onze werkplaats (het is wel handig als je even een afspraak maakt!). Bel hiervoor Menno op (06) 380 675 17 en kijk wat we voor je kunnen betekenen!