'BIRDS & NESTS' (online workshop)


Van onze splinternieuwe lenteworkshop 'Birds & Nests' krijg je spontaan de voorjaarskriebels! En het állerleukste is: we gaan deze workshop online geven, zodat je ondanks alle Corona-maatregelen toch lekker creatief bezig kunt zijn!  En je zult zien: het is nog véél leuker dan je denkt!

 

Birds & Nests is een zogenaamde 'mixed media'-workshop, waarbij je allerlei verschillende technieken gaat uitproberen met de producten van Annie Sloan. In het verleden gaven we hem al eens eerder, maar we hebben hem in een nieuw (online) jasje gestoken en ook de kleurstelling is helemaal 2021!

 

In deze workshop bewerk je vijf verschillende houten huisjes van o.a. eiken en verweerd steigerhout met diverse verftechnieken. Denk bijvoorbeeld aan découpage en sjabloneren, maar ook ga je leren hoe je een colour wash maakt. Verder ga je kennismaken met het verven van stof en gebruiken we een hintje gilding wax van Annie Sloan!

Al met al belooft dit ook een zeer bijzondere workshop te worden met een heel stijlvol eindresultaat dat zéker niet zal misstaan in je huis!

 

Hoe werkt het?

Simpel. We geven deze workshop via Zoom. Het enige wat je hoeft te doen is Zoom downloaden op je laptop of tablet. Je krijgt na opgave van ons een link waarmee je kunt deelnemen en dat is alles. Natuurlijk ontvang  je vooraf duidelijke instructies én een compleet workshop-pakket met daarin alles wat je nodig hebt. Heb je al zin om mee te doen? 

 

De prijs van deze workshop is € 59,00 p.p.

Niveau: geen ervaring vereist.

 

Dit bedrag is inclusief:

  • alle materialen die je nodig hebt voor deze workshop, met daarbij ook een originele Annie Sloan Flat Brush small en een sjabloon met vogels en bloemen wat je uiteraard mag houden en kunt hergebruiken.
  • de online workshop met uitgebreide uitleg en begeleiding, en veel ruimte voor al je Annie Sloan-vragen

Het workshop-pakket wordt gratis (binnen Nederland) bij je thuisbezorgd, door ons persoonlijk of per post, afhankelijk van je woonplaats.

 

 

Je kunt je inschrijven voor 'Birds & Nests' op

 

donderdagavond 25 februari 2021 van 19.00 - 22.00 uur (inschrijving gesloten)

maandagochtend 1 maart  2021 van 09.30 - 12.30 uur (inschrijving gesloten)

 

zondagmiddag 7 maart 2021 van 13.30 - 16.30 uur (VOLGEBOEKT)

zondagmiddag 21 maart 2021 van 13.30 - 16.30 uur (VOLGEBOEKT)

 

De groepsgrootte is 10 personen, zodat we iedereen voldoende ondersteuning kunnen bieden.  Er zijn een beperkt aantal pakketten beschikbaar, dus als je mee wilt doen: wacht niet te lang!