SERVEERPLANKEN VAN DE AUBERGE


Hieronder vind je een kleine selectie van onze meestverkochte serveerplanken. In onze winkel is nog véél meer keuze, ook in grotere tot héél grote maten.

Ben je niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Mail of bel ons even en we sturen je met plezier wat foto's van de actuele voorraad. 

 

Kaasplankje Auberge

Onze 'gouwe ouwe': multifunctioneel plankje, gemaakt van oude kaasplanken waar in de kaasfabriek de grote ronde kazen op gerijpt worden. De unieke uitstraling van deze planken komt door de pekel, die vanuit de kazen in het hout is getrokken. Altijd mooi om je kaasjes of tapas op te serveren, en ook een zéér geliefd cadeautje. Voorzien van een leren koordje en Auberge-label. Afmeting: 15 cm breed en 41 cm lang (inclusief handvat). Let op: elke plank is uniek!

Kaasplankje rechthoek standaard

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Tapasplankje Auberge

Langwerpig plankje, gemaakt van oude kaasplanken, waar in de kaasfabriek de kazen op gerijpt worden. De unieke uitstraling komt door de pekel, die vanuit de kazen in het hout is getrokken. Deze maat doet het goed om wat kaasjes op te serveren, maar ook met schaaltjes met allerlei lekkers heb je een blikvanger op tafel! Afmeting: ca. 11 cm breed en 50 cm lang. Let op: elke plank is uniek!

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen