TUINBANK NELIS


Heerlijk met je eerste kop koffie van de dag in het zonnetje op je eigen tuinbank... er zijn weinig dingen in het leven waar we zelf zo van kunnen genieten!

 

We hadden dan ook al even de wens om weer eens een meubel te maken voor buiten, en dat werd tuinbank Nelis:

een tuinmeubel in een mooie basic stijl met een elegante uitstraling, precies zoals je van ons gewend bent!

 

Omdat we persoonlijk vinden dat elke tuin/veranda of balkon zienderogen opknapt van een beetje kleur, hebben we tuinbank Nelis voor je ontworpen in vrolijke, sprekende kleuren, die onmiddelijk de associatie oproepen met de Mediterranee.  Zo heb je het hele buitenseizoen een heerlijke vakantiesfeer in je tuin!

 

De banken zijn gemaakt van een hoge kwaliteit vurenhout, uiteraard voorzien van het FSC-keurmerk: hiermee draag je direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

 

Wij verven onze tuinbanken met Annie Sloan Chalk Paint (verfklasse A+, dus de schoonste verf die er is) en voorzien ze van twee lagen Annie Sloan Lacquer Gloss: een supersterke finish die ervoor zorgt dat je jarenlang plezier gaat hebben van je tuinbank!

Bank Nelis is dus niet alleen mooi, maar ook heel duurzaam geproduceerd! 

 

Hij is leverbaar in alle lengtes, van 1,00 m tot 3,00 m lang, en je kunt kiezen uit maar liefst 44 kleuren! Op de foto's zijn de banken geverfd in de kleuren English Yellow, Scandinavian Pink, Florence, Antibes Green,  Oxford Navy en Duck Egg Blue.

Prijsvoorbeeld: tuinbankje van 120 cm lang € 139,00 . Uiteraard zijn de banken voorzien van ons eigen brandmerk.

Zie jij tuinbank Nelis ook wel staan in jouw tuin?

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Nelis is uiteraard ook te bewonderen in onze winkel in Leerdam, of maak een afspraak met Menno om te komen proef zitten in de werkplaats (06) 380 675 17.

 

 

 

De naam Nelis komt van Menno's opa Nelis van den Oosterkamp (1906), geboren en getogen op de Utrechtse Heuvelrug. Hij was een buitenmens bij uitstek, en meestal te vinden langs de Rijn, in de bossen, of in zijn eigen tuin!