WORKSHOP

'RUSTY VINTAGE  SIGNS'


De Rusty Vintage Signs zijn terug van weggeweest en hóe!

 

Het thema van deze workshop zijn oude stoere reclame-afbeeldingen uit Engeland en Frankrijk. Heel tof voor binnen natuurlijk, maar wat dacht je van zo'n stoer bord op A3-formaat in je tuin of onder je afdak?

 

Tijdens deze workshop maak je jouw originele ' Rusty Vintage Sign'.

Je creëert eerst een roestige ondergrond met Chalk Paint van Annie Sloan. Vervolgens ga je aan de slag met het blenden van verschillende kleuren, zodat ze mooi in elkaar overlopen. Uiteraard kies je zelf welk sjabloon je wilt gebruiken (je hebt de keuze uit maar liefst 11 verschillende afbeeldingen) en ook de kleuren kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Daarna ga je aan de slag met schaduw-sjabloneren en tot slot werk je het geheel af met clear & dark wax.

Zo wordt het uiteindelijk jouw eigen unieke exemplaar! Onderaan deze pagina vind je een fotogalerij met een aantal mogelijkheden.

 

De kosten voor deze workshop bedragen €39,95 p.p. Dit bedrag is inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers, en aan het einde van de workshop uiteraard een hapje en drankje. 

 

De groepsgrootte bedraagt maximaal 6 personen.

 

Waar:

workshopatelier Auberge des Rêves, Leerdam (het atelier bevindt zich op de 1e verdieping)

 

Wanneer:

vrijdagavond 9 oktober 2020 van 19.00 - 22.00 uur (VOLGEBOEKT)

vrijdagavond 16 oktober 2020 van 19.00 - 22.00 uur (VOLGEBOEKT)

 

 

Je kunt je aanmelden door een ticket te kopen in onze webshop of  stuur ons een mail. Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info.

 

Jouw workshop & de Corona-maatregelen:

  • uiteraard mag je er op vertrouwen dat wij alle veiligheidsadviezen strikt opvolgen. We nemen alle hygiënemaatregelen in acht, en we rekenen er op dat jij dat óók doet!!
  • bij Corona-gerelateerde klachten, en óók lichte klachten, verwachten we dat je je afmeldt (graag per WhatsApp of telefonisch naar Anne op (06) 15 275 994) . Graag óók als je op het allerlaatste moment pas klachten krijgt en het vervelend vindt om af te zeggen!!Je mag je workshop dan op een ander moment gratis inhalen en zolang de Corona-maatregelen van toepassing zijn, hanteren wij géén annuleringskosten.
  • Het atelier is ruim (ca. 90 m2) en wordt continue goed geventileerd. Toch hanteren we (voorlopig) een maximale groepsgrootte van 6 cursisten (we willen eerst ook zelf even ontdekken hoe alles werkt in het nieuwe atelier). Je  hebt je eigen individuele werkplek, waar je alle ruimte hebt om prettig te werken.

 

TIP: deze workshop is óók een aanrader voor een personeelsuitje, familiedagje, teamactiviteit of anderszins. Informeer gerust naar onze mogelijkheden!