WORKSHOP

'RUSTY VINTAGE  SIGNS'


De Rusty Vintage Signs zijn terug van weggeweest en hóe!

 

Deze keer zijn het allemaal oude stoere reclame-afbeeldingen uit Engeland en en Frankrijk. Heel tof voor binnen natuurlijk, maar wat dacht je van zo'n stoer bord op A3-formaat in je tuin of onder je afdak?

 

Tijdens deze workshop maak je jouw originele ' Rusty Vintage Sign'.

Je creëert eerst een roestige ondergrond met Chalk Paint van Annie Sloan. Vervolgens ga je aan de slag met het blenden van verschillende kleuren, zodat ze mooi in elkaar overlopen. Uiteraard kies je zelf welk sjabloon je wilt gebruiken (je hebt de keuze uit maar liefst 11 verschillende afbeeldingen) en ook de kleuren kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Daarna ga je aan de slag met schaduw-sjabloneren en tot slot werk je het geheel af met clear & dark wax.

Zo wordt het uiteindelijk jouw eigen unieke exemplaar! Onderaan deze pagina vind je een fotogalerij met een aantal mogelijkheden.

 

De kosten voor deze workshop bedragen €39,95 p.p. Dit bedrag is inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers, en aan het einde van de avond uiteraard een hapje en drankje.

Tijd: 19.00 tot ca. 22.00 uur. De groepsgrootte bedraagt maximaal 9 personen.
De workshop wordt zoals altijd gegeven aan de stamtafel in onze winkel.

  

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de volgende data:

 

maandagavond 23 juli  (VOLGEBOEKT)

donderdagavond 30 augustus (VOLGEBOEKT)

 

Stuur ons een mail of boek direct je ticket(s) via onze webshop (of loop natuurlijk even binnen in de winkel). Graag tot ziens!

 

TIP: deze workshop is óók een aanrader voor een personeelsuitje, familiedagje, teamactiviteit of anderszins. Informeer gerust naar onze mogelijkheden!