ANNIE SLOAN technieken II met Chalk Paint™

(vervolg op Technieken I)


LET OP: deze workshop kun je bij ons ook online volgen! Meer lezen... 


 

Deze workshop is een vervolg op de workshop Verftechnieken I  met Chalk Paint™ en zeer de moeite waard als je nog veel meer wilt leren! Ook deze workshop geven we in ons workshopatelier in Leerdam (op de 1e verdieping). Je kunt gratis voor de deur parkeren.

 

Het atelier is ruim (ca. 90 m2) en wordt continue goed geventileerd met frisse lucht d.m.v. een speciaal aangelegd ventilatiesysteem. Je  hebt je eigen individuele werkplek, waar je alle ruimte hebt om prettig en veilig te werken op ruim voldoende afstand van elkaar.

Tijdens de workshop Technieken II ga je aan de slag met:

  • craqueleren met Chalk Paint
  • het maken van een heel fijne craquelé met Craqueleur van Annie Sloan
  • de transfer-techniek, waarmee je afbeeldingen overbrengt op hout of stof
  • de ombré-techniek, waarmee je kleuren prachtig in elkaar laat overlopen
  • découpage

Bovengenoemde technieken ga je toepassen op een houten plank, die je voor jezelf kunt gebruiken als moodboard. Al deze technieken kun je na de workshop natuurlijk ook 'in het groot' toepassen op meubels etc...

 

Wanneer?

 

dinsdagavond 21 september 2021 19.00 - 22.00 uur (VOLGEBOEKT)

maandagavond 18 oktober 2021 19.00 - 22.00 uur (VOLGEBOEKT)

 

dinsdagavond 8 februari 2022 19.00 - 22.00 uur (nog 4 plaatsen vrij)

  

Niveau:

workshop Verftechnieken I heb je al gevolgd

 

Kosten: € 49 per persoon.

 

Deze prijs is inclusief het gebruik van alle materialen, koffie/thee met iets lekkers en aan het einde van de avond een lekker glas sap en een hapje.

Aan het einde van de workshop is het ook mogelijk om materialen aan te schaffen voor thuis. Op alle Annie Sloan-materialen ontvang je 10% workshop-korting.

 

Je kunt je aanmelden door een ticket te kopen in onze webshop . Heb je een voucher? Stuur ons dan even een mail met de datum van je keuze.  Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info.

 

Jouw workshop & de Corona-maatregelen:

  • uiteraard mag je er op vertrouwen dat wij alle veiligheidsadviezen strikt opvolgen. We nemen alle hygiënemaatregelen in acht, en we rekenen er op dat jij dat óók doet!!
  • bij Corona-gerelateerde klachten, en óók lichte klachten, verwachten we dat je je afmeldt (graag per WhatsApp of telefonisch naar Anne op (06) 15 275 994) . Graag óók als je op het allerlaatste moment pas klachten krijgt en het vervelend vindt om af te zeggen!!Je mag je workshop dan op een ander moment gratis inhalen en zolang de Corona-maatregelen van toepassing zijn, hanteren wij géén annuleringskosten.
  • Het atelier is ruim (ca. 90 m2) en wordt continue goed geventileerd met frisse lucht. Je  hebt je eigen individuele werkplek, waar je alle ruimte hebt om prettig te werken.