ANNIE SLOAN Verftechnieken III met Chalk Paint™

(vervolg op Verftechnieken I )


LET OP: het is ook mogelijk om deze workshop online bij ons te volgen! Lees meer...

 


 

Deze workshop is een vervolg op de workshop Verftechnieken I met Chalk Paint™ en zeer de moeite waard als je nog veel meer wilt leren!

Tijdens de workshop Technieken III ga je aan de slag met:

  • sjabloneren/stencillen met diverse technieken
  • goldleaf en goldsize: vergulden 
  • frottage: een prachtige techniek om kleuren over elkaar heen te leggen om een mooi verweerd effect te krijgen. Ook fantastisch te gebruiken als 'betonlook' op allerlei ondergronden! 
  • bonustechnieken: dry brush-techniek en nog 2 extra betonlook-technieken

Bovengenoemde technieken ga je toepassen op een houten plank, die je voor jezelf kunt gebruiken als moodboard. Al deze technieken kun je na de workshop natuurlijk ook 'in het groot' toepassen op meubels etc...

 

Waar:

workshopatelier Auberge des Rêves in Leerdam (op de eerste verdieping). Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Het atelier is ruim (ca. 90 m2) en wordt continue goed geventileerd met frisse lucht d.m.v. een speciaal aangelegd ventilatiesysteem. Je  hebt je eigen individuele werkplek, waar je alle ruimte hebt om prettig en veilig te werken op ruim voldoende afstand van elkaar.

 

Wanneer:

dinsdagavond 5 oktober 2021 19.00 - 22.00 uur (VOLGEBOEKT)

 

dinsdagavond 22 februari 2022 19.00- 22.00 uur (nog 1 plaats vrij)

  

Niveau:

workshop Verftechnieken I heb je al gevolgd

 

Kosten: € 49 per persoon; max. aantal deelnemers is 8 - 10 personen.

 

Deze prijs is inclusief het gebruik van alle materialen, 2x koffie/thee met iets lekkers en aan het einde van de avond een lekker glas sap  en een hapje.

Aan het einde van de workshop is het ook mogelijk om materialen aan te schaffen voor thuis. Op alle Annie Sloan-artikelen ontvang je 10% workshop-korting.

 

Je kunt je aanmelden door een ticket te kopen in onze webshop . Heb je een voucher? Stuur ons dan even een mail met de datum van je keuze. Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info.

 

Jouw workshop & de Corona-maatregelen:

  • uiteraard mag je er op vertrouwen dat wij alle veiligheidsadviezen strikt opvolgen. We nemen alle hygiënemaatregelen in acht, en we rekenen er op dat jij dat óók doet!!
  • bij Corona-gerelateerde klachten, en óók lichte klachten, verwachten we dat je je afmeldt (graag per WhatsApp of telefonisch naar Anne op (06) 15 275 994) . Graag óók als je op het allerlaatste moment pas klachten krijgt en het vervelend vindt om af te zeggen!!Je mag je workshop dan op een ander moment gratis inhalen en zolang de Corona-maatregelen van toepassing zijn, hanteren wij géén annuleringskosten.
  • Het atelier is ruim (ca. 90 m2) en wordt continue goed geventileerd. Je  hebt je eigen individuele werkplek, waar je alle ruimte hebt om prettig te werken.