ANNIE SLOAN Verftechnieken III met Chalk Paint™

(vervolg op Verftechnieken I )


Onze fysieke workshops liggen op dit moment helaas stil vanwege de lockdown.

Zodra er zicht is op relevante versoepelingen verschijnen hier nieuwe data waarvoor je je kunt aanmelden.

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

 

Deze workshop is een vervolg op de workshop Verftechnieken I met Chalk Paint™ en zeer de moeite waard als je nog veel meer wilt leren!

Tijdens de workshop Technieken III ga je aan de slag met:

  • sjabloneren/stencillen met diverse technieken
  • goldleaf en goldsize: vergulden 
  • frottage: een prachtige techniek om kleuren over elkaar heen te leggen om een mooi verweerd effect te krijgen. Ook fantastisch te gebruiken als 'betonlook' op allerlei ondergronden!
  • dry brush-techniek

Bovengenoemde technieken ga je toepassen op een houten plank, die je voor jezelf kunt gebruiken als moodboard. Al deze technieken kun je na de workshop natuurlijk ook 'in het groot' toepassen op meubels etc...

 

Waar:

workshopatelier Auberge des Rêves in Leerdam (op de eerste verdieping)

 

Wanneer:

  

Niveau:

workshop Verftechnieken I heb je al gevolgd

 

 

Kosten: € 45,00 per persoon; max. aantal deelnemers is 6 personen.

 

Deze prijs is inclusief het gebruik van alle materialen, 2x koffie/thee met iets lekkers en aan het einde van de avond een lekker glas sap/wijn en een hapje.

Aan het einde van de workshop is het ook mogelijk om materialen aan te schaffen voor thuis.

 

Je kunt je aanmelden door een ticket te kopen in onze webshop of schrijf je in via de mail.  Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info.

 

Jouw workshop & de Corona-maatregelen:

  • uiteraard mag je er op vertrouwen dat wij alle veiligheidsadviezen strikt opvolgen. We nemen alle hygiënemaatregelen in acht, en we rekenen er op dat jij dat óók doet!!
  • bij Corona-gerelateerde klachten, en óók lichte klachten, verwachten we dat je je afmeldt (graag per WhatsApp of telefonisch naar Anne op (06) 15 275 994) . Graag óók als je op het allerlaatste moment pas klachten krijgt en het vervelend vindt om af te zeggen!!Je mag je workshop dan op een ander moment gratis inhalen en zolang de Corona-maatregelen van toepassing zijn, hanteren wij géén annuleringskosten.
  • Het atelier is ruim (ca. 90 m2) en wordt continue goed geventileerd. Toch hanteren we (voorlopig) een maximale groepsgrootte van 6 cursisten (we willen eerst ook zelf even ontdekken hoe alles werkt in het nieuwe atelier). Je  hebt je eigen individuele werkplek, waar je alle ruimte hebt om prettig te werken.