WORKSHOP BASISTECHNIEKEN


Auberge des Rêves verzorgt als official stockist uiteraard ook workshops waarbij je uitgebreid kennis maakt en zelf gaat oefenen met diverse basistechnieken met Chalk Paint van Annie Sloan. De workshops worden gegeven in onze winkel & workshopatelier.

 

De workshop Basistechnieken is uitermate geschikt als je nog niet eerder met Chalk Paint hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt!

We leren je deze avond diverse technieken en vaardigheden om met Chalk Paint aan de slag te gaan; op een massief houten paneel oefen je met technieken als een 'distressed look', een vintage look, een moderne finish en een crackle finish. Verder komt de techniek van het waxen natuurlijk uitgebreid aan bod., én je leert hoe je Chalk Paint™ kunt gebruiken als krijtbord!

 

Aan het einde van de avond ga je naar huis met je eigen moodboard en een waardevolle schat aan informatie, waarmee je zelf eindeloos aan de slag kunt!

 

Omdat tijdens de workshop de verf ook even moet drogen is er alle tijd om uitgebreid onze eigen geschilderde meubels te bekijken voor nóg meer inspiratie en om onderling ideeën uit wisselen. Natuurlijk is er tijdens de hele workshop ook genoeg tijd om uitgebreid op je vragen in te gaan.

 

We sluiten de workshop af met naar keuze een lekker glas wijn of een Betuws sapje en er is dan ook gelegenheid om eventueel verf of andere Annie Sloan-producten aan te schaffen.

Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan de workshop Basistechnieken diezelfde dag maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle kleuren wax en het hele assortiment verf- en waxkwasten van Annie Sloan* !

 

Tijd: 19.00 uur - 22.00 uur 

Kosten: € 39,95 per persoon; maximaal aantal deelnemers is 9 personen.

 

Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/thee met iets lekkers en na afloop een heerlijk glas wijn/sap én 10% korting op de eerdergenoemde Annie Sloan-aankopen.

 

Als extraatje krijg je ook nog zo'n handige Chalk Paint™-kleurenkaart cadeau t.w.v. €3,50!

 

* met uitzondering van de gebruikelijke voordeelpakketten die normaal gesproken gelden.

 

De workshop Basistechnieken bieden we aan op: 

 

2018: 

donderdag 11 januari (nog 3 plaatsen vrij)

donderdag 25 januari (nog 7 plaatsen vrij)

 

donderdag 8 februari (nog 9 plaatsen)

vrijdag 23 februari (nog 9 plaatsen)

 

Geef je snel op via info@aubergedesreves.nl of reserveer direct een plekje via onze webshop!

 

Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen!

 

Heb je zelf een groepje van minimaal 6 en maximaal 9 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!

Neem gerust even contact op voor meer info.