WORKSHOP HANDLETTERING


Handlettering is helemaal hip en te gebruiken voor enorm veel doeleinden! Je kunt bijvoorbeeld leuke message-borden maken voor een (tuin)feest of ontwerp je eigen chalkboard voor thuis aan de muur! Misschien heb je wel een winkel of doe je iets in de horeca en steel je daar de show met jouw prachtige borden! Of ga gewoon lekker handletteren omdat het zo heerlijk ontspannend is...

 

Wil je dit ook leren? Meld je dan snel aan voor één van onze nieuwe workshops Handlettering en je zult verbaasd zijn over wat je na een paar uurtjes zelf kunt ! Je gaat aan de slag met jouw zelfgekozen quote en aan het eind van de avond neem je diezelfde quote op zwarte miniposter (A4-formaat) mee naar huis en dan wil je niet meer stoppen ...

 

Om het je meteen gemakkelijk te maken krijg je ook nog een goed gevuld pakket t.w.v. € 12,50 mee naar huis , zodat je er direct verder mee aan de slag kunt en niet meteen van alles hoeft aan te schaffen.

 

De workshop geven we uiteraard aan de stamtafel in onze Auberge en is (zoals altijd) helemaal verzorgd en inclusief alle materialen, koffie/thee met iets lekkers en een drankje en een hapje aan het einde van de avond.

 

Dit alles bieden we je aan voor de prijs van € 34,95 per persoon.

De maximale groepsgrootte is 10 personen. Tijd: 19.15 uur - ca. 22.00 uur

 

 

De workshop Handlettering geven we weer op:

 

maandagavond 26 maart (VOLGEBOEKT)

maandagavond 14 mei (nog 10 plaatsen vrij)

  

Geef je snel op via info@aubergedesreves.nl of bestel meteen je ticket in onze webshop!

 

De laatste tijd krijgen we soms de vraag of we deze workshop ook kunnen organiseren voor moeders en tieners samen. Mocht je daar interesse voor hebben, stuur ons dan een mail hierover! Bij voldoende animo organiseren we dit natuurlijk graag!

 

Heb je zelf een groep van minimaal 8 en maximaal 10 personen? We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor een aparte datum! Neem in dat geval even contact met ons op!

Oók een aanrader voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnen- of zussenvond! Desgewenst kunnen we ook met je meedenken over de invulling van een eventueel verder programma.