WORKSHOP HANDLETTERING


Handlettering is helemaal hip en te gebruiken voor enorm veel doeleinden! Je kunt bijvoorbeeld leuke message-borden maken voor een (tuin)feest of ontwerp je eigen chalkboard voor thuis aan de muur! Misschien heb je wel een winkel of doe je iets in de horeca en steel je daar de show met jouw prachtige borden! Of ga gewoon lekker handletteren omdat het zo heerlijk ontspannend is...

 

Wil je dit ook leren? Meld je dan snel aan voor één van onze workshops Handlettering en je zult verbaasd zijn over wat je na een paar uurtjes zelf kunt ! Je gaat aan de slag met jouw zelfgekozen quote en aan het eind van de avond neem je diezelfde quote op zwarte miniposter (A4-formaat) mee naar huis en dan wil je niet meer stoppen ...

 

Om het je meteen gemakkelijk te maken krijg je ook nog een goed gevuld pakket t.w.v.

€ 12,50 mee naar huis , zodat je er direct verder mee aan de slag kunt en niet meteen van alles hoeft aan te schaffen.

 

De workshop geven we uiteraard aan de stamtafel in onze Auberge en is (zoals altijd) helemaal verzorgd en inclusief alle materialen en startpakket, koffie/thee met iets lekkers en een drankje en een hapje aan het einde van de workshop.

 

Op dit moment bieden we de workshop Handlettering aan voor groepen van minimaal 8 tot maximaal 10 personen (een grotere groep is eventueel ook mogelijk, locatie in overleg).

Deze workshop is echt een aanrader voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnen- of zussenavond! Desgewenst kunnen we ook met je meedenken over de invulling van een eventueel verder programma.

 

Duur workshop: 2,5 tot 3 uur.

All-in prijs:  € 34,95 per persoon.

 

Voor individuele aanmeldingen hanteren we (vanwege drukte met onze andere workshops) op dit moment een wachtlijst. Aanmelden kan per mail via info@aubergedesreves.nl . Bij voldoende aanmeldingen prikken we dan een datum.