ANNIE SLOAN technieken III met Chalk Paint™

(vervolg op Technieken I (Basistechnieken))


 

Deze workshop is een vervolg op de workshop Technieke I (Basistechnieken) met Chalk Paint™ en zeer de moeite waard als je nog veel meer wilt leren!

Tijdens de workshop Technieken III ga je aan de slag met:

  • sjabloneren/stencillen met diverse technieken
  • goldleaf en goldsize: vergulden 
  • de gilding waxes van Annie Sloan
  • frottage: een prachtige techniek om kleuren over elkaar heen te leggen om een mooi verweerd effect te krijgen. Ook fantastisch te gebruiken als 'betonlook' op allerlei ondergronden!

Bovengenoemde technieken ga je toepassen op een houten plank, die je voor jezelf kunt gebruiken als moodboard. Al deze technieken kun je na de workshop natuurlijk ook 'in het groot' toepassen op meubels etc...

 

Deze workshop bieden we aan op :

 

maandagavond 7 oktober van 19.00 - 22.00 uur (nog 2 plaatsen vrij)

 

Kosten: € 39,95 per persoon; max. aantal deelnemers is 9 personen.

 

Deze prijs is inclusief het gebruik van alle materialen, 2x koffie/thee met iets lekkers en aan het einde van de avond een lekker glas sap/wijn en een hapje.

Aan het einde van de avond is het ook mogelijk om materialen aan te schaffen voor thuis.

 

Je kunt je aanmelden door een ticket te kopen in onze webshop*.  Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info.

 

* bij annulering binnen 48 uur  voor aanvang van de workshop brengen we 50% van de kostprijs van de workshop in rekening. Bij annulering binnen 24 uur  voor aanvang van de workshop is dit 100%.