ANNIE SLOAN Verftechnieken III met Chalk Paint™

(vervolg op Verftechnieken I )


 

Deze workshop is een vervolg op de workshop Verftechnieken I met Chalk Paint™ en zeer de moeite waard als je nog veel meer wilt leren!

Tijdens de workshop Technieken III ga je aan de slag met:

  • sjabloneren/stencillen met diverse technieken
  • goldleaf en goldsize: vergulden 
  • frottage: een prachtige techniek om kleuren over elkaar heen te leggen om een mooi verweerd effect te krijgen. Ook fantastisch te gebruiken als 'betonlook' op allerlei ondergronden! 
  • bonustechnieken: dry brush-techniek en nog 2 extra betonlook-technieken

Bovengenoemde technieken ga je toepassen op houten plankjes, die je voor jezelf kunt gebruiken als moodboard. Al deze technieken kun je na de workshop natuurlijk ook 'in het groot' toepassen op meubels etc...

 

Waar:

in onze gezellige winkel in Leerdam

 

Wanneer:

 

woensdagavond 27 september 2023 19.00- 22.15 uur (VOLGEBOEKT)

 *** laatste editie in deze format!! ***

   

Niveau:

workshop Verftechnieken I heb je al gevolgd

 

Kosten: € 59 per persoon; max. aantal deelnemers is 7 personen.

 

Deze prijs is inclusief het gebruik van alle materialen, 2x koffie/thee met iets lekkers en aan het einde van de avond een lekker glas sap  en een hapje.

Aan het einde van de workshop is het ook mogelijk om materialen aan te schaffen voor thuis. Op alle gebruikte Annie Sloan-artikelen ontvang je 10% workshop-korting.

 

Je kunt je aanmelden door een ticket te kopen in onze webshop . Heb je een voucher? Stuur ons dan even een mail met de datum van je keuze. Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info.