WORKSHOP MYSTIC MANDALA


Als je zin hebt om (weer) eens een avond lekker je hoofd leeg te schilderen én ook een mooi interieurobject te maken, dan is deze nieuwe workshop 'Mystic Mandala' er één voor jou!

Mandala’s zijn prachtige cirkelvormige of veelhoekige figuren met symmetrische elementen. Het woord 'mandala' komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk: ‘magische cirkel’, of ‘magisch wiel’.

 

Volgens oude oosterse wijsheden kunnen ze dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking. Ze maken je bewust van de oneindigheid van het bestaan en de verbinding met alles om je heen. De mandala is een oersymbool dat geen begin en geen einde kent. O.a. in het boeddhisme worden ze veel gebruikt bij rituelen, maar daarnaast zijn de vormen ook gewoon prachtig en zéér decoratief! 

 

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop ga je aan het werk op een groot houten paneel van ca. 50 x 50 cm. Hierop 'blend' je eerst een prachtige ondergrond met Annie Sloan Chalk Paint en met behulp van diverse technieken, waaronder ook wet distressing.

Als de ondergrond droog is ga je aan de slag met het sjabloneren van je mandala, je hebt de keuze uit 5 verschillende modellen. Uiteraard kies je de kleuren van zowel de ondergrond als de mandala helemaal zelf, zodat het bord straks perfect past in jouw interieur!

Tot slot werk je het bord af met (kleur)wax naar keuze, en geef je de finishing touch met een vleugje Annie Sloan Gilding Wax.

 

Uiteraard geven we je ook onze tips en adviezen voor een mooi gebalanceerd kleurgebruik!  Het eindproduct is een stoer houten bord wat je neer kunt zetten of eventueel op kunt hangen: een prachtige blikvanger in je interieur!

 

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen verf- of DIY-ervaring nodig. 

 

Deze workshop is inclusief:

  • massief houten paneel van 50x50 cm
  • gebruik van alle materialen zoals verf, schorten, Annie Sloan-kwasten, sjablonen, wax etc
  • uitleg en persoonlijke begeleiding
  • koffie/thee met iets lekkers
  • aan het einde van de avond een hapje & drankje

De kosten voor deze workshop zijn € 45,00 p.p. all in.  Het maximum aantal deelnemers is 8 personen. De workshop wordt gegeven in onze sfeervolle winkel/workshopatelier in Leerdam. Tijd: 19.00 uur tot ca. 22.15 uur.

 

 In verband met de Corona-crisis zijn al onze workshops tot nader order geannuleerd.

Wil je weten wanneer we weer gaan beginnen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (dit kan op de homepage van deze website)  en we houden je automatisch op de hoogte!

Je kunt je aanmelden door een ticket te kopen in onze webshop*. Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info.

 

 TIP: deze workshop is óók een aanrader voor een personeelsuitje, familiedagje, teamactiviteit of anderszins. Informeer gerust naar onze mogelijkheden! 

 

 * bij annulering binnen 48 uur  voor aanvang van de workshop brengen we 50% van de kostprijs van de workshop in rekening. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.