WORKSHOP MYSTIC MANDALA


Als je zin hebt om (weer) eens een avond lekker je hoofd leeg te schilderen én ook een mooi interieurobject te maken, dan is deze workshop 'Mystic Mandala' er één voor jou!

Mandala’s zijn prachtige cirkelvormige of veelhoekige figuren met symmetrische elementen. Het woord 'mandala' komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk: ‘magische cirkel’, of ‘magisch wiel’.

 

Volgens oude oosterse wijsheden kunnen ze dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking. Ze maken je bewust van de oneindigheid van het bestaan en de verbinding met alles om je heen. De mandala is een oersymbool dat geen begin en geen einde kent. O.a. in het boeddhisme worden ze veel gebruikt bij rituelen, maar daarnaast zijn de vormen ook gewoon prachtig en zéér decoratief! 

 

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop ga je aan het werk op een groot houten paneel van ca. 50 x 50 cm. Hierop 'blend' je eerst een prachtige ondergrond met Annie Sloan Chalk Paint en met behulp van diverse technieken, waaronder ook wet distressing.

Als de ondergrond droog is ga je aan de slag met het sjabloneren van je mandala, je hebt de keuze uit 7 verschillende modellen. Uiteraard kies je de kleuren van zowel de ondergrond als de mandala helemaal zelf, zodat het bord straks perfect past in jouw interieur!

Tot slot werk je het bord af met (kleur)wax naar keuze, en geef je de finishing touch met een vleugje Annie Sloan Gilding Wax.

 

Uiteraard geven we je ook onze tips en adviezen voor een mooi gebalanceerd kleurgebruik!  Het eindproduct is een stoer houten bord wat je neer kunt zetten of eventueel op kunt hangen: een prachtige blikvanger in je interieur!

 

Deze workshop geven we in ons workshopatelier, gelegen op de 1e verdieping boven onze werkplaats (bereikbaar  per trap) en je kunt gratis voor de deur parkeren.

Het atelier is ruim (ca. 90 m2) en wordt continue goed geventileerd. Je  hebt je eigen individuele werkplek, waar je alle ruimte hebt om veilig en prettig te werken.

 

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen verf- of DIY-ervaring nodig. 

 

Deze workshop is inclusief:

  • massief houten paneel van 50x50 cmgebruik van alle materialen zoals verf, schorten, Annie Sloan-kwasten, sjablonen, wax etc
  • uitleg en persoonlijke begeleiding
  • koffie/thee met iets lekkers
  • aan het einde van de avond een hapje & drankje

De kosten voor deze workshop zijn € 55,00 p.p. all in.  Het maximum aantal deelnemers is 8 - 10 personen.

 

Waar?

De workshops worden gegeven in ons nieuwe ruime en goed geventileerde workshopatelier, dit atelier is gelegen op de eerste verdieping boven onze werkplaats in Leerdam .

 

Wanneer?

 

vrijdagavond 2 juli 2021 van 19.00 - 22.00 uur (VOLGEBOEKT)

maandagavond 12 juli 2021 van 19.00 - 22.00 uur (VOLGEBOEKT)

 

vrijdagavond 3 september van 19.00 - 22.00 uur (VOLGEBOEKT)

vrijdagavond 8 oktober 2021 van 19.00 - 22.00 uur (VOLGEBOEKT) laatste editie 2021

  

Je kunt je aanmelden door een ticket te kopen in onze webshop . Heb je een voucher? Stuur ons dan even een mail met de datum van je keuze. Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info.

 

 TIP: deze workshop is óók een aanrader voor een personeelsuitje, familiedagje, teamactiviteit of anderszins. Informeer gerust naar onze mogelijkheden! 

 

 

Jouw workshop & de Corona-maatregelen:

  • uiteraard mag je er op vertrouwen dat wij alle veiligheidsadviezen strikt opvolgen. We nemen alle hygiënemaatregelen in acht, en we rekenen er op dat jij dat óók doet!!
  • bij Corona-gerelateerde klachten, en óók lichte klachten, verwachten we dat je je afmeldt (graag per WhatsApp of telefonisch naar Anne op (06) 15 275 994) . Graag óók als je op het allerlaatste moment pas klachten krijgt en het vervelend vindt om af te zeggen!!Je mag je workshop dan op een ander moment gratis inhalen en zolang de Corona-maatregelen van toepassing zijn, hanteren wij géén annuleringskosten.
  • Het atelier is ruim (ca. 90 m2) en wordt continue goed geventileerd. Je  hebt je eigen individuele werkplek, waar je alle ruimte hebt om prettig te werken.