WORKSHOP STOOL & STAMPS

Onze fysieke workshops liggen op dit moment helaas stil vanwege de lockdown.

Zodra er zicht is op relevante versoepelingen verschijnen hier nieuwe data waarvoor je je kunt aanmelden.

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!


Heb je zin om een avond heerlijk creatief aan de slag te gaan, samen met iemand anders of juist in je eentje?

Dan nodigen we je met plezier uit voor onze nieuwste workshop 'Stool & Stamps'!

Sinds enige tijd zijn wij ook official dealer van de prachtige producten van Iron Orchid Designs, en in deze workshop kun je zelf heerlijk experimenteren met hun geweldige stempels, uiteraard in combinatie met 'the one and only' Annie Sloan Paint!

 

Het resultaat is een überhippe driehoekige kruk, helemaal in jouw eigen kleuren en in je eigen design. Klinkt dat goed?

Wat ga je doen?

Allereerst verf je het krukje met Annie Sloan Paint (zonder schuren en gronden natuurlijk) in een basiskleur naar keuze (je kunt kiezen uit de gehele collectie kleuren). Als het krukje droog is, ga je het decoreren met behulp van de stamps (de stempels dus) van Iron Orchid Designs.

We hebben veel verschillende soorten: bloemen, vogels, vlinders, rozen, varens en ander blad, boerderijdieren, etiketten en/of een (korte) tekst naar keuze. 

Tot slot werk je het krukje af met de Chalk Paint Wax van Annie Sloan.

 

Iron Orchid Designs heeft in hun collectie ook prachtige transfers voor op meubels, muren etc.

Omdat we toch even tussendoor moeten wachten tot de verf droog is, oefen je in de tussentijd met een transfer op een klein object, wat je ook mee naar huis mag nemen.

(We gebruiken geen transfers op de krukjes, omdat hier een langere droogtijd voor nodig is).

 

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen verf- of DIY-ervaring nodig. 

 

De workshop Stool & Stamps is inclusief:

  • krukje
  • gebruik van alle materialen zoals Annie Sloan Paint,  IOD-stempels, schorten, Annie Sloan-kwasten,  wax etc.
  • uitleg en persoonlijke begeleiding
  • koffie/thee met iets lekkers
  • aan het einde van de workshop een hapje & drankje

De kosten voor deze workshop zijn € 65,00 p.p. all in.  Het maximum aantal deelnemers is 6 personen. De workshop wordt gegeven in ons workshopatelier in Leerdam op de eerste verdieping.

 

Wanneer? 

 

 

Je kunt je direct aanmelden door een ticket te kopen in onze webshop of geef je op via de mail. Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info.

 

Jouw workshop & de Corona-maatregelen:

  • uiteraard mag je er op vertrouwen dat wij alle veiligheidsadviezen strikt opvolgen. We nemen alle hygiënemaatregelen in acht, en we rekenen er op dat jij dat óók doet!!
  • bij Corona-gerelateerde klachten, en óók lichte klachten, verwachten we dat je je afmeldt (graag per WhatsApp of telefonisch naar Anne op (06) 15 275 994) . Graag óók als je op het allerlaatste moment pas klachten krijgt en het vervelend vindt om af te zeggen!!Je mag je workshop dan op een ander moment gratis inhalen en zolang de Corona-maatregelen van toepassing zijn, hanteren wij géén annuleringskosten.
  • Het atelier is ruim (ca. 90 m2) en wordt continue goed geventileerd. Toch hanteren we (voorlopig) een maximale groepsgrootte van 6 cursisten (we willen eerst ook zelf even ontdekken hoe alles werkt in het nieuwe atelier). Je  hebt je eigen individuele werkplek, waar je alle ruimte hebt om prettig te werken.

 

 TIP: deze workshop is óók een aanrader voor een personeelsuitje, familiedagje, teamactiviteit of anderszins. Informeer gerust naar onze mogelijkheden!