OVER ONS


Auberge des Rêves betekent Herberg van de Dromen en geeft onze creativiteit een identiteit!

Auberge des Rêves staat voor prachtige handgemaakte meubelen en accessoires, maar ook voor levenskunst en genieten van het moment!

Verder is Auberge des Rêves hét verkooppunt van alle producten van Annie Sloan in de regio Gorinchem, Vianen/Nieuwegein, Culemborg, Tiel en de Bommelerwaard. Je kunt bij ons terecht voor deskundig advies, inspiratie en de originele Annie Sloan-workshops.

 

Met onze producten en manier van werken dragen we graag bij aan het realiseren van jouw droom.

Of het nou gaat om het kiezen van kleuren voor je interieur, om je wens voor dé perfecte stamtafel, een handgemaakte klepbank of om het inrichten van je werkomgeving of winkel...

 

Auberge des Rêves is een initiatief van Menno en Anne Maij. Menno is van origine docent en stond tot begin 2018 voor de klas en Anne is van oorsprong verpleegkundige en werkte tot 2016 in diverse functies binnen de gezondheidszorg.

Menno maakt met liefde en vakmanschap de meubels in onze werkplaats en Anne is het gezicht van onze winkel. Zowel de winkel als de werkplaats bevinden zich in Leerdam.
De Annie Sloan-workshops worden altijd door Menno en Anne samen gegeven.

 

De Auberge is ontstaan vanuit onze behoefte om naast onze banen ook zelf creatief bezig te kunnen zijn. En vanuit een 'uit de hand gelopen hobby' is Auberge des Rêves inmiddels uitgegroeid tot een volwassen onderneming, waar creativiteit en gastvrijheid nog steeds zeer hoog in het vaandel staan en waar we met hart en ziel voor gaan. 

 

We hechten zeer aan persoonlijke aandacht voor elke klant, of je nu komt voor een potje verf, een kastknopje of voor een eettafel. We zijn pas tevreden als jij het óók bent!

 

Kom gerust eens langs in onze winkel op Kerkstraat 91 in Leerdam! Daar kun je een steeds wisselend deel van onze collectie bekijken én het is "the place to be" voor al je Annie Sloan Chalk Paint- wensen of voor het volgen van een bruisende workshop. Check hier onze openingstijden of maak een afspraak!

Graag tot snel!

Menno & Anne

 

Méér lezen? Hier kun je lezen wat er over de Auberge in de media verscheen!