OVER ONS


Auberge des Rêves betekent Herberg van de Dromen en geeft onze creativiteit een identiteit!

 

Onze winkel ademt een unieke sfeer, waar we je met liefde alles vertellen over ons geweldige verfmerk Annie Sloan!

We zijn hét verkooppunt van alle producten van Annie Sloan in de regio Gorinchem, Vianen/Nieuwegein, Culemborg, Tiel en de Bommelerwaard. Je kunt bij ons terecht voor deskundig kleur- en productadvies, inspiratie en de originele Annie Sloan-workshops . Onze jarenlange ervaring delen we graag met je, maak daar gerust gebruik van!

 

Daarnaast hebben we een prachtig assortiment woonaccessoires en cadeautjes van prachtige merken als Imbarro, Werfzeep, Skye Candle Company, Dyreskinn en unieke kleine (veelal Engelse en en Zuid-Europese) merken. Gewoon mooie spullen die je niet overal tegenkomt. We horen vaak dat klanten het een feestje vinden om onze winkel te bezoeken!

 

Auberge des Rêves staat daarmee ook voor levenskunst en genieten van het moment.

 

Auberge des Rêves is een initiatief van Menno en Anne Maij.

 

Menno is van origine docent en stond tot begin 2018 voor de klas. Menno maakte sinds 2012 met liefde en vakmanschap meubels naar zijn eigen ontwerp in onze werkplaats en deed dit van 2018 tot medio 2022 fulltime. Sinds april '22 deed hij een kortdurende ziektevervanging in het onderwijs en vond dit weer zo leuk, dat hij besloot weer terug te gaan naar zijn roots.

 

Hij is nu parttime betrokken bij de Auberge en geeft samen met Anne de verfworkshops. Ook de inkoop doen we grotendeels samen, en verder trainen we op verzoek van Annie Sloan zelf nieuwe Annie Sloan-winkeliers in Nederland.

Anne is van oorsprong verpleegkundige en werkte tot 2016 in diverse functies binnen de gezondheidszorg. Anne is het gezicht van onze winkel in Leerdam.

 

De Auberge is ontstaan vanuit onze behoefte om naast onze banen ook zelf creatief bezig te kunnen zijn.

 

En vanuit een 'uit de hand gelopen hobby' is Auberge des Rêves inmiddels uitgegroeid tot een volwassen onderneming, waar creativiteit en gastvrijheid nog steeds zeer hoog in het vaandel staan en waar we met hart en ziel voor gaan. 

 

Graag tot snel!

Menno & Anne

 

Méér lezen? Hier kun je lezen wat er over de Auberge in de media verscheen!

 

 

ANNIE SLOAN OP BEZOEK!


In juni 2022 bracht Annie Sloan herself een bezoek aan onze winkel in Leerdam!

Wat een enorme eer was dit voor ons, en wat was het een leuke dag!