OVER ONS


Auberge des Rêves betekent Herberg van de Dromen en geeft onze creativiteit een identiteit!

Auberge des Rêves staat voor prachtige handgemaakte meubelen en accessoires, maar ook voor levenskunst en genieten van het moment!

Verder is Auberge des Rêves hét verkooppunt van alle producten van Annie Sloan in de regio Gorinchem, Vianen/Nieuwegein, Culemborg, Tiel en de Bommelerwaard. Je kunt bij ons terecht voor deskundig advies, inspiratie en de originele Annie Sloan-workshops.

 

Met onze producten en manier van werken dragen we graag bij aan het realiseren van jouw droom.

Of het nou gaat om het kiezen van kleuren voor je interieur, om je tuin waar je zomer en winter van wilt genieten, om je wens voor dé perfecte stamtafel of om het inrichten van je werkomgeving of winkel...

 

Auberge des Rêves is een initiatief van Menno en Anne Maij. We werken kleinschalig, omdat we dit beiden doen naast onze banen in onderwijs en gezondheidszorg.

De Auberge is ontstaan vanuit onze behoefte om naast ons werk ook zelf creatief bezig te kunnen zijn. Eigenlijk gaat het om een ietwat uit de hand gelopen hobby, waar we enorm veel plezier aan beleven!

 

We hechten aan persoonlijke aandacht voor elke klant, of je nu komt voor een potje verf, een kastknopje of voor een eettafel. We zijn pas tevreden als jij het óók bent!

 

Kom gerust eens langs in onze winkel op Kerkstraat 91 in Leerdam! Daar kun je een steeds wisselend deel van onze collectie bekijken én het is "the place to be" voor al je Annie Sloan Chalk Paint- wensen. Check hier onze openingstijden of maak een afspraak!

Graag tot snel!

Menno & Anne