OVERIGE MATERIALEN


Wil je graag persoonlijk advies of twijfel je ergens over? Maak gerust gebruik van onze gratis WhatsApp-advieslijn!

 

Craqueleur van Annie Sloan, set van 2 x 125 ml (stap 1 en stap 2)

Craqueleur van Annie Sloan is een prachtig product waarmee je heel simpel zelf een mooi fijn craquelé-effect geeft aan je meubels en accessoires! De set bestaat uit 2 potjes die je na elkaar gebruikt. Als je klaar bent, werk je de craqueleur af met een beetje Soft Wax Dark om het effect mooi uit te laten komen. Je kunt bij ons ook een workshop volgen waar deze techniek wordt behandeld!

€ 34,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Goldsize van Annie Sloan, potje 100 ml

Goldsize is een oud-Engelse benaming voor goudlijm en wordt gebruikt voor de gilding-techniek. Goldsize gebruik je in combinatie met de loose leafs of transfer leafs om ornamenten te voorzien van een goud- zilver- of bronslaagje.

GoldSize

€ 11,95

  • Uitverkocht

Imitation Gold Leaf, boekje van 25 blaadjes

Deze loose leafs van Kácha/Re-Design zijn ideaal om zelf ornamenten, houtsnijwerk of accessoires mee te vergulden, te verzilveren of te verbronzen. Elk boekje bevat 25 loose leafs in goud. Je hebt ook Goldsize nodig voor deze techniek (zie andere producten op deze pagina).

Gold leaf Kacha

€ 16,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Annie Sloan Loose Leafs voor de gilding-techniek, boekje van 25 blaadjes

Loose leafs zijn ideaal om zelf ornamenten, houtsnijwerk of accessoires mee te vergulden, te verzilveren of te verbronzen. Elk boekje bevat 25 loose leafs van dezelfde kleur. Leverbaar in goud, zilver en brons. Je hebt ook Goldsize nodig voor deze techniek (zie andere producten op deze pagina).

€ 16,25

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Transfer leafs voor de gilding-techniek, boekje van 25 blaadjes

Transfer-leafs kun je eveneens gebruiken om meubels etc. te vergulden, te verzilveren of te verbronzen, maar zijn vooral bedoeld voor gebruik op grotere gladde oppervlakken, zoals bv een lamp of badkuip.. Elk boekje bevat 25 transfer-leafs van dezelfde kleur. Leverbaar in goud, zilver en brons. Je hebt ook Goldsize nodig voor deze techniek (zie andere producten op deze pagina).

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen