WAX & AFWERKING


 *** GRATIS VERZENDING VANAF € 49,00 in heel Nederland!!***

Soft Wax Clear by Annie Sloan

Soft Wax Clear van Annie Sloan is de perfecte partner voor Chalk Paint, de verf en de wax zijn helemaal op elkaar afgestemd.

Soft Wax Clear gebruik je ter bescherming en verduurzaming van je geverfde meubel. Kijk voor meer informatie even bij onze uitgebreide uitleg over het gebruik van Soft Wax! 500 ml Soft Wax is voldoende voor een literblik Chalk Paint, de miniwax past bij de kleinere verfverpakkingen.

Soft Wax Clear by Annie Sloan 500 ml

€ 17,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Chalk Paint Lacquer Clear

Chalk Paint ™ Lacquer geeft een slijtvaste beschermende afwerking en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Chalk Paint Lacquer Clear is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met Chalk Paint™. Het bevat zeer weinig VOS (oplosmiddelen) en is gecertificeerd als Toy Safe. Chalk Paint™ Lacquer Clear is naast Matt ook verkrijgbaar in Gloss (glansgraad: zijdeglans). Het kan worden aangebracht met een kwast, roller of spuitpistool en is perfect om vloeren, tuinmeubilair en keukenblokken te beschermen. Voor gebruik buiten is de gloss aan te raden!

Tip: Verdun de eerste laag Lacquer met 10% water voor een meer egale uitstraling. Breng de Lacquer altijd dun aan en minimaal 2 lagen.

Chalk Paint Lacquer is verkrijgbaar in een blik van 750 ml, waarmee je ca. 19m² kunt lakken. Lees de uitgebreide informatie over dit product in ons blog hierover!

€ 36,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Chalk Paint™ Wax White by Annie Sloan

Chalk Paint™ Wax White van Annie Sloan kun je rechtstreeks gebruiken over Chalk Paint™ en geeft de Chalk Paint™ een prachtige zachte uitstraling!

Chalk Paint™ Wax White gebruik je net als Soft Wax Clear ter bescherming en verduurzaming van je geverfde meubel, maar dan met een mooie white wash look. Chalk Paint™ Wax White kun je ook rechtstreeks op onbehandeld hout aanbrengen voor een echte white wash look.
Kijk voor meer informatie even bij onze uitgebreide uitleg over het gebruik van Soft Wax! 500 ml Soft Wax is voldoende voor een literblik Chalk Paint, de miniwax past bij de kleinere verfverpakkingen.

Chalk Paint™ Wax White by Annie Sloan

€ 17,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Chalk Paint™ Wax Black by Annie Sloan

Chalk Paint™ Wax Black van Annie Sloan gebruik je om je meubels een stoere, enigszins industriële warehouse-look te geven! Bij alle kleuren Chalk Paint™ kun je hiermee prachtige nuances aanbrengen!
LET OP: breng Chalk Paint™ Wax Black ALTIJD aan over een laag Soft Wax Clear en NIET rechtstreeks op je verf, aangezien je het er dan niet meer afkrijgt als je het effect niet mooi vindt ! Kijk voor meer uitleg even bij de belangrijke info !

Chalk Paint™ Wax Black by Annie Sloan

€ 17,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Chalk Paint Wax Dark by Annie Sloan

Chalk Paint Wax Dark van Annie Sloan gebruik je om je meubels een verouderde look te geven, maar kun je ook gebruiken om kleuren verder te verdiepen. Ook bij de donkere kleuren kun je hiermee prachtige nuances aanbrengen!
LET OP: breng Dark Wax ALTIJD aan over een laag Wax Clear en NIET rechtstreeks op je verf, aangezien je het er dan niet meer afkrijgt als je het effect niet mooi vindt ! Kijk voor meer uitleg even bij de belangrijke info !

Soft Wax Dark by Annie Sloan 500 ml

€ 7,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Annie Sloan Gilding Wax, TUBE 15 ml

Geef een metallic tintje aan je geverfde project met Gilding Wax van Annie Sloan! Gebruik het op sierlijk houtsnijwerk en sierlijsten om textuur en details te benadrukken. Of experimenteer met je favoriete Annie Sloan Stencil om vergulde vormen, lijnen en ontwerpen te maken. Breng het aan met een kwast, pluisvrije doek of gewoon met je vingers. Verkrijgbaar in 5 mooie kleuren, die je ook onderling weer met elkaar kunt mengen. Ontzettend zuinig in gebruik!!

Gilding Wax

€ 9,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

**NIEUW** PEARLESCENT GLAZE

Pearlescent Glaze (parelvernis) is een lichtweerkaatsend decoratief afwerkingsproduct op waterbasis en geschikt voor gebruik op meubels, muren en vloeren binnenshuis, of deze nu wel niet geverfd zijn. Pearlescent Glaze zorgt voor een sublieme, hoogwaardige en duurzame glanzende afwerking. Breng het in één of twee laagjes over Chalk Paint aan voor een intens iriserend effect, of meng met een héél klein bleetje Chalk Paint om licht glinsterende pasteltinten te creëren.  Blikje 250 ml voor ca. 6 m2. Leverbaar vanaf 2 april 2020

Pearlescent Glaze 250 ml

€ 16,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Natuurmatte finish Auberge des Rêves

Voor de afwerking van je onbehandelde (of met onze loogbeits bewerkte) houten ondergronden adviseren we je graag onze supersterke natuurmatte finish! Deze is echt de allerbeste afwerking die wij kennen voor bijvoorbeeld je houten tafelbladen. Natuurmatte finish is (mits goed aangebracht) extreem krasbestendig en heeft een zeer hoge slijtvastheid.  Onze finish is prima bestand tegen vloeistoffen, droogt snel en is heel erg mat. Uiteraard ontvang je van ons een uitgebreide werkbeschrijving bij dit product.

300 ml natuurmatte finish is voldoende voor ca. 4 m2 (enkele laag!), met 500 ml heb je voldoende voor ca. 6,5 m2 (enkele laag). Voor tafelbladen heb je drie laagjes nodig, een kast heeft voldoende aan twee laagjes.

natuurmatte finish

€ 17,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Sanding Pads (set van 3)

De Sanding Pads zijn zorgvuldig door Annie Sloan geselecteerd. Een pakje bevat drie pads: fijn, medium en grof. De pads zijn gemakkelijk in gebruik: flexibel en herbruikbaar (af te spoelen onder de kraan). Gebruik de Sanding Pads om een prachtige verweerde uitstraling te creëren: van subtiel tot lekker pittig!

sanding pads

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Schellak schilfers blond, zakje 50 gram

Schellak is een handig en veelzijdig product en eigenlijk onmisbaar bij het opknappen van je (oude) meubels en andere klusjes. Zo is schellak dé milieuvriendelijke oplossing bij het behandelen van bijvoorbeeld bloedend hout (i.p.v.. terpentinegedragen grondverf). Schellak is sneldrogend, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Lees hier onze uitgebreide gebruiksaanwijzing!

€ 7,50

 • 0,05 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen