WAX & AFWERKING


Chalk Paint Lacquer Clear

Chalk Paint ™ Lacquer geeft een slijtvaste beschermende afwerking en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Chalk Paint Lacquer Clear is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met Chalk Paint™. Het bevat zeer weinig VOS (oplosmiddelen) en is gecertificeerd als Toy Safe. Chalk Paint™ Lacquer Clear is naast Matt ook verkrijgbaar in Gloss. Het kan worden aangebracht met een kwast, roller of spuitpistool en is perfect om vloeren, tuinmeubilair en keukenblokken te beschermen.

Tip: Verdun de eerste laag Lacquer met 10% water voor een meer egale uitstraling. Breng de Lacquer altijd dun aan en minimaal 2 lagen.

Chalk Paint Lacquer is verkrijgbaar in een blik van 750 ml, waarmee je ca. 19m² kunt lakken. Lees de uitgebreide informatie over dit product in ons blog hierover!

€ 32,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Soft Wax Clear by Annie Sloan

Soft Wax Clear van Annie Sloan is de perfecte partner voor Chalk Paint, de verf en de wax zijn helemaal op elkaar afgestemd.

Soft Wax Clear gebruik je ter bescherming en verduurzaming van je geverfde meubel. Kijk voor meer informatie even bij onze uitgebreide uitleg over het gebruik van Soft Wax! 500 ml Soft Wax is voldoende voor een literblik Chalk Paint, de miniwax past bij de kleinere verfverpakkingen.

Soft Wax Clear by Annie Sloan 500 ml

€ 16,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Chalk Paint™ Wax White by Annie Sloan

Chalk Paint™ Wax White van Annie Sloan kun je rechtstreeks gebruiken over Chalk Paint™ en geeft de Chalk Paint™ een prachtige zachte uitstraling!

Chalk Paint™ Wax White gebruik je net als Soft Wax Clear ter bescherming en verduurzaming van je geverfde meubel, maar dan met een mooie white wash look. Chalk Paint™ Wax White kun je ook rechtstreeks op onbehandeld hout aanbrengen voor een echte white wash look.
Kijk voor meer informatie even bij onze uitgebreide uitleg over het gebruik van Soft Wax! 500 ml Soft Wax is voldoende voor een literblik Chalk Paint, de miniwax past bij de kleinere verfverpakkingen.

Chalk Paint™ Wax White by Annie Sloan

€ 16,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Chalk Paint™ Wax Black by Annie Sloan

Chalk Paint™ Wax Black van Annie Sloan gebruik je om je meubels een stoere, enigszins industriële warehouse-look te geven! Bij alle kleuren Chalk Paint™ kun je hiermee prachtige nuances aanbrengen!
LET OP: breng Chalk Paint™ Wax Black ALTIJD aan over een laag Soft Wax Clear en NIET rechtstreeks op je verf, aangezien je het er dan niet meer afkrijgt als je het effect niet mooi vindt ! Kijk voor meer uitleg even bij de belangrijke info !

Chalk Paint™ Wax Black by Annie Sloan

€ 16,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Soft Wax Dark by Annie Sloan

Soft Wax Dark van Annie Sloan gebruik je om je meubels een verouderde look te geven, maar kun je ook gebruiken om kleuren verder te verdiepen. Ook bij de donkere kleuren kun je hiermee prachtige nuances aanbrengen!
LET OP: breng Soft Wax Dark ALTIJD aan over een laag Soft Wax Clear en NIET rechtstreeks op je verf, aangezien je het er dan niet meer afkrijgt als je het effect niet mooi vindt ! Kijk voor meer uitleg even bij de belangrijke info !

Soft Wax Dark by Annie Sloan 500 ml

€ 16,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Sanding Pads (set van 3)

De Sanding Pads zijn zorgvuldig door Annie Sloan geselecteerd. Een pakje bevat drie pads: fijn, medium en grof. De pads zijn gemakkelijk in gebruik: flexibel en herbruikbaar (af te spoelen onder de kraan). Gebruik de Sanding Pads om een prachtige verweerde uitstraling te creëren: van subtiel tot lekker pittig!

sanding pads

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Schellak schilfers blond, zakje 50 gram

Schellak is een handig en veelzijdig product en eigenlijk onmisbaar bij het opknappen van je (oude) meubels en andere klusjes. Zo is schellak dé milieuvriendelijke oplossing bij het behandelen van bijvoorbeeld bloedend hout (i.p.v.. terpentinegedragen grondverf). Schellak is sneldrogend, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Lees hier onze uitgebreide gebruiksaanwijzing!

€ 6,95

 • 0,05 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Transparante Multi Primer 500 ml

Transparante multiprimer voor binnen en buiten, prima te gebruiken in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint. Geschikt voor keramische tegels, metalen zoals ijzer, staal, gegalvaniseerde en non-ferro metalen, aluminium, koper, messing en chroom. Maar ook voor synthetische oppervlakken als hard PVC, kunststof en glas. Werkt als primer én sealer. Deze multiprimer heeft roestwerende eigenschappen. 
Let op: bij toepasssing op poreuze oppervlakken kunnen er vlekken ontstaan; doe dan altijd een test! Verbruik: ca. 7 m2 per 500 ml.

Transparante multiprimer

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen