WAX & AFWERKING


Soft Wax Clear by Annie Sloan

Soft Wax Clear van Annie Sloan is de perfecte partner voor Chalk Paint, de verf en de wax zijn helemaal op elkaar afgestemd.

Soft Wax Clear gebruik je ter bescherming en verduurzaming van je geverfde meubel. Kijk voor meer informatie even bij onze uitgebreide uitleg over het gebruik van Soft Wax! 500 ml Soft Wax is voldoende voor een literblik Chalk Paint, de miniwax past bij de kleinere verfverpakkingen.

Soft Wax Clear by Annie Sloan 500 ml

€ 15,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Chalk Paint™ Wax White by Annie Sloan

Chalk Paint™ Wax White van Annie Sloan kun je rechtstreeks gebruiken over Chalk Paint™ en geeft de Chalk Paint™ een prachtige zachte uitstraling!

Chalk Paint™ Wax White gebruik je net als Soft Wax Clear ter bescherming en verduurzaming van je geverfde meubel, maar dan met een mooie white wash look. Chalk Paint™ Wax White kun je ook rechtstreeks op onbehandeld hout aanbrengen voor een echte white wash look.
Kijk voor meer informatie even bij onze uitgebreide uitleg over het gebruik van Soft Wax! 500 ml Soft Wax is voldoende voor een literblik Chalk Paint, de miniwax past bij de kleinere verfverpakkingen.

Chalk Paint™ Wax White by Annie Sloan

€ 15,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Chalk Paint™ Wax Black by Annie Sloan

Chalk Paint™ Wax Black van Annie Sloan gebruik je om je meubels een stoere, enigszins industriële warehouse-look te geven! Bij alle kleuren Chalk Paint™ kun je hiermee prachtige nuances aanbrengen!
LET OP: breng Chalk Paint™ Wax Black ALTIJD aan over een laag Soft Wax Clear en NIET rechtstreeks op je verf, aangezien je het er dan niet meer afkrijgt als je het effect niet mooi vindt ! Kijk voor meer uitleg even bij de belangrijke info !

Chalk Paint™ Wax Black by Annie Sloan

€ 15,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Soft Wax Dark by Annie Sloan

Soft Wax Dark van Annie Sloan gebruik je om je meubels een verouderde look te geven, maar kun je ook gebruiken om kleuren verder te verdiepen. Ook bij de donkere kleuren kun je hiermee prachtige nuances aanbrengen!
LET OP: breng Soft Wax Dark ALTIJD aan over een laag Soft Wax Clear en NIET rechtstreeks op je verf, aangezien je het er dan niet meer afkrijgt als je het effect niet mooi vindt ! Kijk voor meer uitleg even bij de belangrijke info !

Soft Wax Dark by Annie Sloan 500 ml

€ 15,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Lacquer by Annie Sloan

Lacquer van Annie Sloan is sneldrogend en heeft een heel laag gehalte aan schadelijke stoffen. Deze lacquer is zo kleurecht mogelijk, al moet je er bij de wittinten rekening mee houden dat élke vernis altijd iets vergeelt op den duur. Kijk voor tips om dit zoveel mogelijk te voorkomen ook even bij Veelgestelde vragen!

Deze sterke vloervernis op waterbasis is speciaal voor Chalk Paint gemaakt en dé perfecte afwerking voor houten of betonnen vloeren en trappen. Het geeft een héle lichte glans, wat nodig is voor een duurzaam eindresultaat. Verbruik volgens verpakking is 10 m2 per liter, maar over het algemeen is het iets zuiniger in gebruik.

Lacquer by Annie Sloan 1000 ml

€ 42,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Sanding Pads (set van 3)

De Sanding Pads zijn zorgvuldig door Annie Sloan geselecteerd. Een pakje bevat drie pads: fijn, medium en grof. De pads zijn gemakkelijk in gebruik: flexibel en herbruikbaar (af te spoelen onder de kraan). Gebruik de Sanding Pads om een prachtige verweerde uitstraling te creëren: van subtiel tot lekker pittig!

sanding pads

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Schellak schilfers blond, zakje 50 gram

Schellak is een handig en veelzijdig product en eigenlijk onmisbaar bij het opknappen van je (oude) meubels en andere klusjes. Zo is schellak dé milieuvriendelijke oplossing bij het behandelen van bijvoorbeeld bloedend hout (i.p.v.. terpentinegedragen grondverf). Schellak is sneldrogend, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Lees hier onze uitgebreide gebruiksaanwijzing!

€ 6,95

 • 0,05 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Transparante Multi Primer 500 ml

Transparante multiprimer voor binnen en buiten, prima te gebruiken in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint. Geschikt voor keramische tegels, metalen zoals ijzer, staal, gegalvaniseerde en non-ferro metalen, aluminium, koper, messing en chroom. Maar ook voor synthetische oppervlakken als hard PVC, kunststof en glas. Werkt als primer én sealer. Deze multiprimer heeft roestwerende eigenschappen. 
Let op: bij toepasssing op poreuze oppervlakken kunnen er vlekken ontstaan; doe dan altijd een test! Verbruik: ca. 7 m2 per 500 ml.

Transparante multiprimer

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen