WALL PAINT : muurverf van Annie Sloan


GRATIS VERZENDING bij je bestelling vanaf €75,00 (in Nederland). 

 

Wil je graag persoonlijk advies of twijfel je ergens over? Maak gerust gebruik van onze gratis WhatsApp-advieslijn!

 Ook kun je je (gratis) abonneren op mijn YouTube-kanaal voor allerlei handige tips en tutorials met onze verf.

 

 

Annie Sloan Wall Paint is naar onze mening echt de fijnste muurverf die er bestaat!

Hij verft geweldig lekker (want spat vrijwel niet) en is verkrijgbaar in 32 geweldige kleuren. Ook zonder enige verfervaring maak je hiermee zelf de allermooiste muren!

 

Het Wall Paint-kleurenpalet is speciaal ontworpen om je het zelfvertrouwen te geven om je eigen interieur zó samen te stellen, dat het net zo uniek is als jijzelf.

Het zijn allemaal pigmentrijke, driedimensionale kleuren en allen verankerd in de kunstgeschiedenis. Elke tint brengt luxe, karakter en elegantie in je huis - of het nu een historisch pand betreft of een nieuwbouwhuis. 

 

De formule op waterbasis bevat een zeer lage hoeveelheid VOC's en is gecertificeerd Toy Safe, maar is óók bestand tegen alles wat op zijn pad komt. Zelfs geschikt voor achter het aanrecht of in de badkamer. Verkrijgbaar in een prachtige matte finish!

 

Voor meer inspiratie: bekijk ook even onderstaande video

TIP 1: 

Hou er rekening mee dat de kleuren variëren afhankelijk van je scherminstellingen. We kunnen niet garanderen dat de verfkleuren exact overeenkomen met de kleur die je op het scherm ziet. Bestel bij twijfel dus eerst een klein blikje om te testen.

 

Wall Paint is verkrijgbaar in 120 ml (tester of voor kleine projectjes) en 2,5 liter-verpakking. 2,5 liter is voldoende voor ongeveer 27,5  - 30 m2. De dekking is afhankelijk van de ondergrond en de toepassing, en afhankelijk daarvan zul je één of twee laagjes moeten aanbrengen.


Advies nodig? Stuur een Whatsapp naar Anne: (06) 15 275 994
 

 

TIP 2:

Combineer Annie Sloan Wall Paint voor je muren en plafonds met Annie Sloan Satin Paint voor je deuren, kozijnen, plinten en nog veel meer! De tinten zijn volledig op elkaar afgestemd en maken het afwerken of opfrissen van je interieur tot een feestje!
Lees meer over Satin Paint...

 

WALL PAINT GRAPHITE - ANNIE SLOAN

Graphite is gebaseerd op een traditioneel pigment dat “lampenzwart” wordt genoemd. Een perfecte kleur die zich aanpast aan elke stijl van een neoklassiek tot een modern interieur en hij combineert schitterend met vrijwel elke andere kleur uit het Annie Sloan-kleurenpalet.

WP Graphite

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT TYRIAN PLUM - ANNIE SLOAN

Dit is een dramatische, rijke paars die aan juweeltinten doet denken. Het is Annie's eerbetoon aan het oude pigment Tyrisch paars (een tint gereserveerd voor Romeinse keizers). Een vorstelijke maar zachte tint; de warmte, rijpheid en diepte van het pigment in Tyrian Plum maken het een ideale keuze voor eetruimtes of slaapkamers.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT PRIMER RED - ANNIE SLOAN

Een rijke, aardse warmrode tint, die je overal tegenkomt: van Venetiaanse paleizen tot Marokkaanse souks. Deze kleur zorgt gegarandeerd voor een elegante en verfijnde achtergrond in een ruimte en werkt bijzonder goed met aardse groene tinten zoals Olive of goudgroen zoals Versailles.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT CARNABY YELLOW - ANNIE SLOAN

Carnaby Yellow is geïnspireerd op de mosterdgele pigmenten geïmporteerd uit India en werd veel gebruikt tijdens de Swinging 60's. De naam zelf verwijst naar Carnaby Street in Londen, het iconisch epicentrum van mode, muziek en cultuur in die periode. Dit authentieke, diepe, saffraangeel is warm, gastvrij en gezellig. Gebruik met rijke bruintinten om een intieme, geruststellende cocon van kleur te creëren.

 

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Wall Paint Aubusson - Annie Sloan

Deze kleur, vernoemd naar de soort blauw die werd aangetroffen in 18e-eeuwse tapijten uit Aubusson, is de perfecte kleur voor een Scandinavische look! Eventueel gemengd met verschillende verhoudingen Old White ontstaan de mooiste kleuren, maar ook puur is deze blauwtint warm en verrassend!

Wall Paint Aubusson

€ 89,95

 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT OLD OCHRE - ANNIE SLOAN

Deze kleur is weer leverbaar vanaf 4 augustus. Bestellen is uiteraard wel mogelijk.

 

Een "verschoten" donkere crème met warme ondertonen die goed past bij heel veel andere kleuren. Een geweldige neutral voor het creëren van een omgeving die ontspant.

 

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT PIRANESI PINK - ANNIE SLOAN

Piranesi Pink is een prachtige nude pink. Het is genoemd naar de baanbrekende Italiaanse graficus en architect, Giovanni Piranesi.

Piranesi Pink is tijdloos en universeel complementair. Deze tint is geweldig met bv. Chalk Paint® in Primer Red, Scandinavian Pink, Olive, Paris Grey, Old White of Canvas.

 

WP Piranesi Pink

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT PURE - ANNIE SLOAN

Een heldere, 'schone' witte muurverf die perfect is voor het creëren van een frisse en moderne look. Gebruik Pure als achtergrond voor kleurrijke kunstwerken en stoffering. Pure is witter dan RAL9010, maar niet zo wit dat het pijn doet aan je ogen :-) .

 

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT PALED MALLOW - ANNIE SLOAN

Paled Mallow is een koele, zacht getinte paars-witte neutrale kleur, direct tussen grijs en blauw in. Een pastelkleur in de traditie van de lichtreflecterende grijstinten die gebruikt worden in grootse 19e-eeuwse interieurs. Deze tint is ontwikkeld om te passen bij een kleurenmix van Chalk Paint® in Old Violet en Pure.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT PEMBERLEY BLUE - ANNIE SLOAN

Pemberley Blue is een elegante en verfijnde kleur. Het is een uitgesproken koel, licht groengetint blauw met veel wit erin. Deze tint is eeuwig populair, waarschijnlijk omdat hij zo veelzijdig is. Deze muurverfkleur is genoemd naar het fictieve landgoed van Mr Darcy uit Pride and Prejudice - een knipoog naar de vroeg 19e-eeuwse populariteit van deze kleur op grote landgoederen. Deze tint is ontwikkeld om te passen bij een kleurenmix van Chalk Paint® in Duck Egg Blue en Old White.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT UPSTATE BLUE- ANNIE SLOAN

Upstate Blue is een uiterst zacht, fris, lichtreflecterend blauw. Het doet denken aan de luxueuze, ingetogen elegantie van moderne maar klassieke huizen in de Hamptons, in de staat New York. Upstate Blue geeft je precies het gevoel waar deze mooie Amerikaanse huizen langs de kust om bekend staan! Deze tint matcht prachtig met bijvoorbeeld Chalk Paint® in Svenska Blue.

WP Upstate Blue

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT CAMBRIAN BLUE - ANNIE SLOAN

Cambrian Blue is een koele staalblauwe tint, zoals een donkere denim. Net als denim, past deze prachtige koele tint overal bij. De naam verwijst naar de kostbare klei gevonden in Noord-Rusland, die wordt beschouwd als de zeldzaamste en meest waardevolle klei ter wereld. Cambrium Clay bevat een hoge concentratie aan zilveren chemische elementen, die we hebben nagebootst met de lichtreflecterende grijze pigmenten die in deze tint zichtbaar zijn.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT ADELPHI - ANNIE SLOAN

Adelphi is een zachte en complexe taupe. Deze kleur bevat zowel rode als blauwe pigmenten, waardoor het een perfect uitgebalanceerde neutrale kleur is, met verrassend warme eigenschappen.  Adelphi is geïnspireerd op de enorm invloedrijke neoklassieke architect Robert Adam, die deze zachte neutrale kleur vaak liet zien in de vele privéwoningen, kerken en theaters die hij ontwierp. Een schitterende basis om te gebruiken als onderdeel van complexe pastelkleurenschema's. Deze tint pas bijvoorbeeld prachtig bij Chalk Paint® in Paloma en Pure.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT CANVAS - ANNIE SLOAN

Canvas is een warm neutraal beige-wit. De naam weerspiegelt de veelzijdigheid van de kleur, die een fantastische achtergrond zal vormen voor andere kleuren je uitnodigt om te spelen met allerlei contrasten.  Deze tint past ook prachtig bij Chalk Paint® in Country Grey en Pure. Een geweldige neutral!

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT CAPRI PINK - ANNIE SLOAN

 

Capri Pink is een levendige roze tinet, geïnspireerd op felroze van over de hele wereld - van Mexicaanse markten tot zijn naamgenoot, het luxe eilandresort Capri. Deze kleur vormt een schitterende achtergrond voor een fotowand van zwart-witfoto's in zwarte lijsten, maar is ook geweldig voor een meidenkamer!

WP Pure
€ 89,95

€ 79,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT RIAD TERRACOTTA - ANNIE SLOAN

Riad Terracotta is een spicy gebrande terra zoals de warme terracotta tinten uit Marrakech, Marokko. Gebruik het om de warmte en sfeer van een souk op te roepen. De chique elegantie van deze kleur doet het ook fantastisch in een bohemian interieur! Riad Terracotta doet ook denken aan de rijke oranje pigmenten die Henri Rousseau gebruikt in Tiger In A Tropical Storm en Raphael's The Cardinal.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT OXFORD NAVY - ANNIE SLOAN

Oxford Navy is een sterk, traditioneel marineblauw dat een diepe, dramatische en warme sfeer in een ruimte brengt. Mooi in zowel grote als kleine ruimtes! Dit inktblauw is geïnspireerd op het rijke Indigo Blue-pigment uit India, dat in de 17e eeuw voor het eerst in Europa werd geïmporteerd.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT POMPADOUR - ANNIE SLOAN

Een warmwitte neutrale kleur die eerder neigt naar zacht duifgrijs dan naar crème. De naam is een eerbetoon aan de Franse Madame de Pompadour, die een toegewijd beschermvrouwe was van de architectuur en de decoratieve kunsten (met name porselein). Deze gebruiksvriendelijke, subtiel gepigmenteerde tint weerspiegelt de warme complexiteit, het bijna doorschijnende karakter van en de subtiele schaduwverschuivende eigenschappen van fijn porselein.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT CHICAGO GREY - ANNIE SLOAN

Een koel en eigentijds grijs, met subtiele blauwe ondertonen. Dit is een frisse neutral, perfect voor het creëren van een gevoel van ruimte in een modern interieur. Combineer met Oxford Navy of Athenian Black voor een industriële look.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT DORIC - ANNIE SLOAN

De architectonische eenvoud van dit doorschijnende, marmerachtige koel-neutrale grijs wordt weerspiegeld in de klassieke naam. Dorische zuilen zijn de eenvoudigste in de klassieke architectuur; no-nonsense en elegante structuren met lange, vloeiende lijnen. Deze neutrale kleur heeft dezelfde kleur als het gipswit dat traditioneel voor deze zuilen wordt gebruikt en zal het licht in een ruimte maximaliseren.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT KNIGHTSBRIDGE GREEN - ANNIE SLOAN

Knightsbridge Green is een rijk en statig groen. Gebruik deze kleur om sfeer te creëren en het kosmopolitische gevoel van Knightsbridge, Londen in huis te halen. Deze tint is een echte 'artist's green' en zit boordevol pigment om kleurdiepte en een uitstekende dekking te garanderen. Knightsbridge Green past fantastisch bij Chalk Paint® in bv. Amsterdam Green, Oxford Navy en Athenian Black.

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT OLIVE - ANNIE SLOAN

Dit donkere, traditionele kakigroen zal een rustige en serene omgeving creëren. Het is een aardse kleur die er schitterend uitziet in combinatie met meubels die zijn geverfd in roze en bruin, zoals Antoinette en Honfleur, maar Olive is ook geweldig met Scandinavian Pink!

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT ATHENIAN BLACK - ANNIE SLOAN

Athenian Black is een pure diepe zwart. Het creëert een sterke en moderne achtergrond en ziet er bijzonder opvallend uit met wit en metallic. Deze kleur is geïnspireerd op de diepzwarte vormen op Oud-Grieks keramiek. Bijzonder chique!

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT POINTE SILK - ANNIE SLOAN

Pointe Silk is een afgezwakt, kalmerend, warm-neutraal roze dat je muren subtiel zal verfraaien. Een rustgevende en 'easy going' kleur die je zult herkennen van talloze kunstwerken, en natuurlijk van de zachte kleur van ballerina's. Prachtige kleur bij natuurlijk licht én kaarslicht! Past o.a. prachtig bij Chalk Paint® in Primer Red en Old White.

 

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT TERRE VERTE - ANNIE SLOAN

Een koel neutraal grijsgroen met genoeg wit er in om hem als neutral binnen een kleurenschema te kunnen gebruiken. Terre Verte maakt gebruik van de sereniteit – maar niet de onpersoonlijkheid – van blauwgroen en brengt het in balans met de toevoeging van organische, lichtbruine pigmenten. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze zeer traditionele tint geïnspireerd op het pigment Green Earth. Prachtig mooi!!!

 

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Wall Paint Old White - Annie Sloan

Combineer de veelzijdige Old White met Paris Grey of Aubusson voor een Zweedse look!

Old White is van de wittinten in het Annie Sloan-kleurenpalet degene met een iets grijze ondertoon waardoor hij een wat 'vaalwitte' uitstraling krijgt, dus ook ideaal als je op zoek bent naar een mooie 'brocante-wit'. Old White is een fractie donkerder dan de welbekende RAL9010, mét meer sfeer.

Wall Paint Old White

€ 89,95

 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT COTSWOLD GREEN - ANNIE SLOAN

Dit traditionele rustieke groen, dat schilders zullen kennen van buitenwerk aan Franse kastelen en Cotswold-dorpen, is tijdloos populair en een tint die een ruimte laat ontspannen. Deze kleur is het beste van twee werelden: de eenvoud van grijs en de rust van groen creëren een tint die makkelijk te gebruiken is. Cotswold Green past o.a. geweldig bij Chalk Paint in Chateau Grey.

 

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT SCHINKEL GREEN - ANNIE SLOAN

Met deze dynamische groen maak je absoluut een statement en is een ware 'head turner'! Al sinds de klassieke oudheid, met name in het oude Griekenland, is deze groen een vast gegeven in de geschiedenis van interieurs. Felgroen wordt al sinds de klassieke oudheid in huizen gebruikt. Deze kleur werd tijdens de neoklassieke renaissance van het midden van de 20e eeuw verdedigd door de Duitse architect Karl Schinkel, vandaar de naam.

 

WP Pure

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Wall Paint French Linen - Annie Sloan

French Linen, gebaseerd op de kleur van vervaagd natuurlijk linnen, kan prima worden gebruikt naast goudtinten en een brede selectie van weelderige, felle kleuren zoals Chalk Paint™ in Greek Blue of Scandinavian Pink.

French Linen geeft een mooi frisse en naturel look in combinatie met één van de wittinten en is dan de perfecte achtergrond voor een landelijk interieur. Of combineer hem op muren eens met Terre Verte. Liever een betonlook? Dit is dan je perfecte basistint om te combineren met Paris Grey.

Wall Paint French Linen

€ 89,95

 • Levertijd: 1-3 dagen

Wall Paint Original - Annie Sloan

Original is een prachtige warme wolwit, en komt zeer dicht bij RAL 9001.  Combineer met Duck Egg Blue of Chalk Paint™ Antoinette voor een delicate Oud Franse sfeer. Original is van de wittinten in het Annie Sloan-kleurenpalet degene met een roomwitte uitstraling.

 

Wall Paint Original

€ 89,95

 • Levertijd: 1-3 dagen

Wall Paint Napoleonic Blue

Deze kleur is geïnspireerd op de ferme, rijke kleuren van de 18e-eeuwse neoklassieke stijl. Een diepe, eerlijke en koninklijke blauw. Prachtig in combinatie met vergulde accenten of juist heel stoer met Antibes Green. En wat dacht je van deze kleur i.c.m. een stoere betonlook?

Wall Paint Napoleonic Blue

€ 89,95

 • Levertijd: 1-3 dagen

WALL PAINT PARIS GREY - ANNIE SLOAN

Deze zachte, ingetogen grijstint is geïnspireerd door Franse en Zweedse interieurs en doet het heel goed met blauwe en roze, rode en oranje tinten zoals bijvoorbeeld Chalk Paint™ Aubusson Blue, Greek Blue en Scandinavian Pink. of Barcelona Orange.

Wall Paint Paris Grey

€ 89,95

 • Levertijd: 1-3 dagen