WORKSHOP ANNIE SLOAN VERFTECHNIEKEN I (BEGINNERS)


Auberge des Rêves  geeft als zeer ervaren Annie Sloan-stockist uiteraard ook de originele Annie Sloan-workshops waarbij je uitgebreid kennis maakt en zelf gaat oefenen met diverse basistechnieken met Chalk Paint™ van Annie Sloan. 

 

Met de wereldberoemde verf van Annie Sloan kun je vrijwel álles verven (hout, metaal, steen, kunststof en zelfs glas!) zónder dat je hoeft te schuren en te gronden.

 

En hoe fijn is dát? Annie Sloan is al sinds 1990 hét Chalk Paint-merk uit Engeland, wordt wereldwijd verkocht en is (nog steeds) met niets te vergelijken.

 

Bekijk deze korte video voor een indruk van de workshop Annie Sloan Verftechnieken I voor beginners,

en proef alvast de sfeer!

De workshops worden gegeven in onze gezellige winkel in het centrum van Leerdam. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen  op ca. 3 minuten lopen (wel gratis op doordeweekse avonden) en je kunt gratis parkeren op 10 minuten loopafstand. Desgewenst lopen we na de workshop graag even met je mee als je dat prettig vindt, maar Leerdam is over het algemeen een rustig en vriendelijk stadje.

 

 

De workshop Verftechnieken I kun je het best beschouwen als een superpraktische cursus voor beginners en is uitermate geschikt als je vanaf de basis wilt leren werken met Annie Sloan Chalk Paint.

 

Deze workshop is perfect voor jou als je een concreet project in gedachten hebt, zoals het verven van je meubels, keuken, trap of vloer, en/of als je een gedegen basis wilt leggen voor het leren van de meer complexe verftechnieken zoals we die aanbieden in de workshops Verftechnieken II en Verftechnieken III. 

 

 

We leren je tijdens deze workshop alle basistechnieken en diverse extra vaardigheden om met Chalk Paint™ aan de slag te gaan; je oefent met technieken als een 'distressed look', een vintage look, een moderne strakke finish en je leert hoe je zelf eenvoudig kleuren mengt met Chalk Paint™.

Ook maak je kennis met Annie's Gilding Waxes, waarmee je prachtige metallic effecten kunt maken. Verder komt de techniek van het waxen natuurlijk uitgebreid aan bod, je leert wanneer je beter voor lacquer (vernis) kunt kiezen én je ontdekt hoe je Chalk Paint™ kunt gebruiken als krijtbord.

 

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een stapel inspiratieplankjes en een waardevolle schat aan kennis, waarmee je zelf thuis eindeloos aan de slag kunt!

 

Omdat tijdens de workshop de verf ook even moet drogen is er alle tijd om rond te kijken in onze winkel, uitgebreid inspiratie op te doen en om onderling ideeën uit wisselen. Natuurlijk is er tijdens de hele workshop ook genoeg tijd om op je vragen in te gaan.

We sluiten de workshop af met een lekker Betuws sapje en een hapje en er is dan ook gelegenheid om eventueel verf of andere Annie Sloan-producten aan te schaffen.

 

Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan de workshop Verftechnieken I maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle wax en lacquer en het hele assortiment verf- en waxkwasten van Annie Sloan* , en daarnaast kun je gebruik maken van enkele unieke Annie Sloan-aanbiedingen. De korting en de aanbiedingen zijn alleen geldig op de dag van je workshop.

 

Kosten: € 59 per persoon; de groep bestaat uit (maximaal) 7 deelnemers.

 

Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/thee met iets lekkers en na afloop een heerlijk glas sap én 10% korting op de eerdergenoemde Annie Sloan-aankopen.

Als extraatje krijg je ook nog zo'n handige Chalk Paint™-kleurenkaart cadeau t.w.v. €3,50!

 

Wanneer?                 

 

maandagavond 18 september van 19.00 uur - 22.15 uur (VOLGEBOEKT)

 

maandagavond 23 oktober van 19.00 uur - 22.15 uur (nog 1 plaats vrij, laatste van dit seizoen)

 

Je kunt je direct aanmelden door een workshopticket te kopen in onze webshop.  Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info. 

 

 

Wil je nog meer verftechnieken leren? Check dan ook zeker even onze Annie Sloan-vervolgworkshops Verftechnieken II en Verftechnieken III ! Volg je de Technieken-workshops alle drie, dan vormen ze bij elkaar de Annie Sloan Masterclass en heb je de meest gebruikte technieken onder de knie.
 
Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen!

 

Heb je zelf een groepje van 6/7 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!

 

Neem gerust even contact op voor meer info.