WORKSHOP ANNIE SLOAN VERFTECHNIEKEN I (BEGINNERS)


Auberge des Rêves  geeft als zeer ervaren Annie Sloan-stockist uiteraard ook de originele Annie Sloan-workshops waarbij je uitgebreid kennis maakt en zelf gaat oefenen met diverse basistechnieken met Chalk Paint™ van Annie Sloan. 

 

Met de wereldberoemde verf van Annie Sloan kun je vrijwel álles verven (hout, metaal, steen, kunststof en zelfs glas!) zónder dat je hoeft te schuren en te gronden.

En hoe fijn is dát? Annie Sloan is al 30 jaar hét Chalk Paint-merk uit Engeland, wordt wereldwijd verkocht en is (nog steeds) met niets te vergelijken.

 

De workshops worden gegeven in onze gezellige winkel in het centrum van Leerdam. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen op ca. 3 minuten lopen en je kunt gratis parkeren op 10 minuten loopafstand. Desgewenst lopen we na de workshop graag even met je mee als je dat prettig vindt, maar Leerdam is over het algemeen een rustig en vriendelijk stadje.

 

De workshop Verftechnieken I is uitermate geschikt als je nog niet eerder met Chalk Paint™ hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt!

 

We leren je tijdens deze workshop alle basistechnieken en diverse extra vaardigheden om met Chalk Paint™ aan de slag te gaan; op een massief houten paneel oefen je met technieken als een 'distressed look', een vintage look, een moderne strakke finish en je leert hoe je zelf eenvoudig kleuren mengt met Chalk Paint™. Ook maak je kennis met Annie's Gilding Waxes, waar je prachtige metallic effecten mee kunt maken.

Verder komt de techniek van het waxen natuurlijk uitgebreid aan bod, of wanneer je beter voor lacquer (vernis) kunt kiezen én je ontdekt hoe je Chalk Paint™ kunt gebruiken als krijtbord!

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen moodboard en een waardevolle schat aan informatie, waarmee je zelf eindeloos aan de slag kunt!

 

Omdat tijdens de workshop de verf ook even moet drogen is er alle tijd om rond te kijken in onze winkel, uitgebreid inspiratie op te doen en om onderling ideeën uit wisselen. Natuurlijk is er tijdens de hele workshop ook genoeg tijd om op je vragen in te gaan.

We sluiten de workshop af met een lekker Betuws sapje en hapje en er is dan ook gelegenheid om eventueel verf of andere Annie Sloan-producten aan te schaffen.

Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan de workshop Verftechnieken I maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle wax en lacquer en het hele assortiment verf- en waxkwasten van Annie Sloan* , en daarnaast kun je gebruik maken van enkele unieke Annie Sloan-aanbiedingen. De korting en de aanbiedingen zijn alleen geldig op de dag van je workshop

 

Kosten: € 49 per persoon; de groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

 

Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/thee met iets lekkers en na afloop een heerlijk glas sap én 10% korting op de eerdergenoemde Annie Sloan-aankopen.

 Als extraatje krijg je ook nog zo'n handige Chalk Paint™-kleurenkaart cadeau t.w.v. €3,50!

 

Wanneer?    

 

vrijdagavond 1 april 2022 van 19.00 - 22.00 (VOLGEBOEKT) 

maandagochtend 4 april 2022 van 09.30 - 12.30 uur (VOLGEBOEKT)

woensdagavond 13 april 2022 van 19.00 -22.00 uur (VOLGEBOEKT)

vrijdagavond 22 april 2022 van 19.00 - 22.00 uur (VOLGEBOEKT)

 

vrijdagavond 27 mei 2022 van 19.00 - 22.00 (nog 2 plaatsen vrij, laatste voor de zomer)

 

Je kunt je direct aanmelden door een workshopticket te kopen in onze webshop. Heb je een voucher? Geef de datum van je keuze van aan via de mailJe ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info. 

 

Jouw workshop & de Corona-maatregelen:

  • uiteraard mag je er op vertrouwen dat wij alle veiligheidsadviezen strikt opvolgen. 
  • bij Corona-gerelateerde klachten verwachten we dat je je afmeldt.
  • Het atelier is ruim (ca. 90 m2) en wordt continue goed geventileerd en je hebt alle ruimte om veilig en prettig te werken.

Wil je nog meer verftechnieken leren? Check dan ook zeker even onze Annie Sloan-vervolgworkshops Verftechnieken II en Verftechnieken III ! Volg je de Technieken-workshops alle drie, dan vormen ze bij elkaar de Annie Sloan Masterclass en heb je de meest gebruikte technieken onder de knie.

Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen!

 

Heb je zelf een groepje van minimaal 7 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!

 

Neem gerust even contact op voor meer info.