WORKSHOP ANNIE SLOAN VERFTECHNIEKEN I (BEGINNERS)


Auberge des Rêves verzorgt als official Annie Sloan-stockist uiteraard ook de originele Annie Sloan-workshops waarbij je uitgebreid kennis maakt en zelf gaat oefenen met diverse basistechnieken met Chalk Paint™ van Annie Sloan.

 

De workshops worden gegeven in onze winkel & workshopatelier. De workshop Verftechnieken I is uitermate geschikt als je nog niet eerder met Chalk Paint™ hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt!

 

We leren je deze avond diverse technieken en vaardigheden om met Chalk Paint™ aan de slag te gaan; op een massief houten paneel oefen je met technieken als een 'distressed look', een vintage look, een moderne finish en je leert hoe je zelf eenvoudig kleuren mengt met Chalk Paint™. Ook maak je kennis met Annie's Gilding Waxes, waar je prachtige metallic effecten mee kunt maken.

Verder komt de techniek van het waxen natuurlijk uitgebreid aan bod, of wanneer je beter voor lacquer (vernis) kunt kiezen én je ontdekt hoe je Chalk Paint™ kunt gebruiken als krijtbord!

Aan het einde van de avond ga je naar huis met je eigen moodboard en een waardevolle schat aan informatie, waarmee je zelf eindeloos aan de slag kunt!

 

Omdat tijdens de workshop de verf ook even moet drogen is er alle tijd om uitgebreid onze eigen geschilderde meubels te bekijken voor nóg meer inspiratie en om onderling ideeën uit wisselen. Natuurlijk is er tijdens de hele workshop ook genoeg tijd om uitgebreid op je vragen in te gaan.

We sluiten de workshop af met naar keuze een lekker glas wijn of een Betuws sapje en er is dan ook gelegenheid om eventueel verf of andere Annie Sloan-producten aan te schaffen.

Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan de workshop Technieken I (Basistechnieken) diezelfde dag maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle kleuren wax en het hele assortiment verf- en waxkwasten van Annie Sloan* !

 

Tijd: 19.00 uur - 22.00 uur 

Kosten: € 39,95 per persoon; maximaal aantal deelnemers is 9 personen.

 

Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/thee met iets lekkers en na afloop een heerlijk glas wijn/sap én 10% korting op de eerdergenoemde Annie Sloan-aankopen.

 

Als extraatje krijg je ook nog zo'n handige Chalk Paint™-kleurenkaart cadeau t.w.v. €3,50!

 

* met uitzondering van de gebruikelijke voordeelpakketten die normaal gesproken gelden.

 

In verband met de Corona-crisis zijn al onze workshops tot nader order geannuleerd.

Wil je weten wanneer we weer gaan beginnen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (dit kan op de homepage van deze website)  en we houden je automatisch op de hoogte!

      

  

Je kunt je direct aanmelden door een workshopticket te kopen in onze webshop*. Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info.

 

Wil je nog meer verftechnieken leren? Check dan ook zeker even onze Annie Sloan-vervolgworkshops Verftechnieken II en Verftechnieken III ! Volg je de Technieken-workshops alle drie, dan vormen ze bij elkaar de Annie Sloan Masterclass en heb je de meest gebruikte technieken onder de knie.

Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen!

 

Heb je zelf een groepje van minimaal 6 en maximaal 9 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!

Neem gerust even contact op voor meer info. 

 

* Bij annulering binnen 48 uur  voor aanvang van de workshop brengen we 50% van de kostprijs van de workshop in rekening. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.