WORKSHOP ANNIE SLOAN VERFTECHNIEKEN VOOR BEGINNERS


Auberge des Rêves geeft als zeer ervaren Annie Sloan-stockist uiteraard ook Annie Sloan-workshops waarbij je uitgebreid kennis maakt en zelf gaat oefenen met diverse basistechnieken met Chalk Paint™ van Annie Sloan. We hebben deze beginnersworkshop recentelijk vernieuwd en nog meer op maat gemaakt voor de beginnende 'Sloaner'.

 

Met de wereldberoemde verf van Annie Sloan kun je vrijwel álles verven (hout, metaal, steen, kunststof en zelfs glas!) zónder dat je hoeft te schuren en te gronden.

 

En hoe fijn is dát? Annie Sloan is al sinds 1990 hét Chalk Paint-merk uit Engeland, wordt wereldwijd verkocht en is (nog steeds) met niets te vergelijken.

 

Bekijk deze korte video voor een indruk van de workshop Annie Sloan Verftechnieken voor Beginners,

en proef alvast de sfeer!

De workshops worden gegeven in onze gezellige winkel in het centrum van Leerdam (in het midden van het land). Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen op ca. 3 minuten lopen (wel gratis op doordeweekse avonden m.u.v. vrijdag) en je kunt gratis parkeren op 10 minuten loopafstand. Desgewenst lopen we na de workshop graag even met je mee als je dat prettig vindt, maar Leerdam is over het algemeen een rustig en vriendelijk stadje.

 

Voor wie?

De workshop Verftechnieken voor Beginners kun je het best beschouwen als een superpraktische cursus-van-één-avond en is uitermate geschikt als je vanaf de basis wilt leren werken met Annie Sloan Chalk Paint.

Deze workshop is perfect voor jou als je een concreet project in gedachten hebt, zoals het verven van je meubel(s), keuken, trap of vloer.

 

Voor wie niet?

Heb je zelf geen concrete verfplannen met Annie Sloan-verf op korte termijn, maar wil je gewoon een avondje 'gezellig workshoppen', al dan niet samen met iemand anders? Dan is de workshop Annie Sloan Verftechnieken voor Beginners voor jou helaas wat minder geschikt.

 

Zo af en toe bieden we wel creatieve workshops aan voor specifiek deze doelgroep; bij deze creatieve workshops is het programma wat minder vol en is er ook voldoende ruimte om bij te kletsen terwijl je toch creatief bezig bent.
Wil je van dit workshopaanbod op de hoogte blijven, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 

Wat leer je?

Tijdens deze workshop voor beginners leren we je de belangrijkste basistechnieken en diverse extra vaardigheden om met Chalk Paint™ aan de slag te gaan; je oefent met technieken als een 'distressed look', een moderne strakke finish en je leert hoe je zelf eenvoudig kleuren mengt met Chalk Paint™.

Ook leer je de basis van de techniek Sjabloneren/Stencillen en maak je kennis met Annie's Gilding Waxes, waarmee je prachtige metallic effecten kunt maken. Verder komt de techniek van het waxen natuurlijk uitgebreid aan bod en je leert in welke gevallen je beter voor lacquer (vernis) kunt kiezen i.p.v. wax.

 

Wat maak je?
Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een zelfgemaakt moodboard in de vorm van een plank met diverse verftechnieken en een waardevolle schat aan kennis, waarmee je zelf thuis eindeloos aan de slag kunt!

 

Omdat tijdens de workshop de verf ook even moet drogen is er alle tijd om rond te kijken in onze winkel, uitgebreid inspiratie op te doen en om onderling ideeën uit wisselen. Natuurlijk is er tijdens de hele workshop ook genoeg tijd om op je vragen in te gaan.

We sluiten de workshop af met een lekker Betuws sapje en een hapje en er is dan ook gelegenheid om eventueel verf of andere Annie Sloan-producten aan te schaffen.

 

Neem voor extra Annie Sloan-inspiratie ook zéker even een kijkje op

mijn YouTube-kanaal! Hier vind je een allerlei interessante en nuttige video's met heel veel inspiratie!

Tip: je kunt je daar ook meteen (gratis) abonneren op mijn kanaal, zo ben je direct op de hoogte als er een nieuwe video is geplaatst.

 

Extra aanbieding

Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan de workshop Verftechnieken voor Beginners maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle wax, lacquer en kwasten van Annie Sloan.  Daarnaast kun je gebruik maken van een unieke extra Annie Sloan-aanbieding. De korting en de aanbieding zijn alleen geldig op de dag van je workshop.

 

Kosten: € 59 per persoon; de groep bestaat uit (maximaal) 7 deelnemers.

 

Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/thee met iets lekkers en na afloop een heerlijk glas sap én 10% korting op de eerdergenoemde Annie Sloan-aankopen.

Als extraatje krijg je ook nog zo'n handige Chalk Paint™-kleurenkaart cadeau t.w.v. €3,50!

 

Wanneer?                 

 

maandagavond 11 maart 2024 van 19:00 - 22:00 uur (VOLGEBOEKT)

dinsdagavond 2 april 2024 van 19:00 - 22:00 uur (VOLGEBOEKT)

woensdagavond 17 april 2024 van 19:00 - 22:00 uur (VOLGEBOEKT)

 

vrijdagavond 24 mei 2024 van 19:00 - 22:00 uur (VOLGEBOEKT)

maandagavond 17 juni 2024 van 19:00 - 22:00 uur (nog 1 plaats vrij)

maandagavond 24 juni 2024 van 19:00 - 22:00 uur ( nog 3 plaatsen vrij)

 

Je kunt je direct aanmelden door een workshopticket te kopen in onze webshop.  Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding met verdere info. 

 
Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen met de datum van je keuze.

 

Een fotoimpressie van één van onze workshops voor beginners, sfeerfoto's van verfprojecten met Annie Sloan Chalk Paint en wat foto's met Annie Sloan zelf (vorig jaar was ze zelfs onze winkel!).