IRON ORCHID DESIGNS


 *** GRATIS VERZENDING VANAF € 49,00 in heel Nederland!!***

 

De producten van het prachtige merk Iron Orchid Designs zijn echt een fantastische aanvulling op ons Annie Sloan-assortiment! We zijn dan ook heel blij dat we een officieel verkooppunt zijn van deze prachtige materialen.

 

De stempels van IOD vinden we zelf hélemaal het einde, omdat je er eindeloos veel creaties mee kunt maken, zowel op meubels, op textiel, papier etc. etc.  De grens is je eigen verbeelding!

 

Ons IOD-assortiment van de stempels vind je direct onder het YouTube-filmpje van Iron Orchid Designs. Voor onze collectie transfers kijk je hier en de collectie moulds vind je hier. Veel plezier!

Op het eigen YouTube-kanaal van Iron Orchid Designs vind je nog veel meer inspiratiefilmpjes. Heb je vragen? Stel ze ons!

 

Stempelset Birds & Bees

Vogel- en bijenfans opgelet! Set van supersterke flexibele stempels van prachtige vogels, hommels en bijen. Te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op meubels, potten, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stempels Birds & Bees

€ 43,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stempelset Wreath builder classic

Supersterke flexibele stempelset met 7 verschillende dessins om kransen te maken, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op vloeren, wanden, meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stempels Wreath Builder Classic

€ 41,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stempelset Crockery

Moestuin-fans en kookfanaten opgelet! Set van supersterke flexibele stempels van prachtige nostalgische etiketten, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op potten, meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stempels Crockery

€ 41,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stempelset Alphabellies

IOD Alphabellies Decor Stamp van Iron Orchid Designs met  GRATIS BONUS herbruikbare masks om je projecten diepte te geven!

De gloednieuwe Alphabellies stempelset is speciaal ontworpen om je verschillende IOD Alphabet-stempels te verfraaien. Ze kunnen ook worden gebruikt om extra flair toe te voegen aan andere IOD-stempels. Laat je fantasie de vrije loop en gebruik ze op je meubels met Annie Sloan Chalk Paint of gebruik textielinkt zodat je kunt stempelen op t-shirts, gordijnen of welk item van textiel dan ook!

 

De set past perfect bij alle IOD Alphabet Decor Stamps - zoals IOD Farm Hand, IOD Swoosh en IOD Typesetting. (zie volgende producten)

Stempels Wreath Builder Classic

€ 41,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stempelset Farmhand

Supersterke flexibele stempelset met lettertype Farmhand, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op vloeren, wanden, meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stempels Wreath Builder Classic

€ 41,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stempelset SWOOSH tweedelig

Supersterke tweedelige flexibele stempelset met prachtig handgeschreven lettertype Swoosh, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op vloeren, wanden, meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stempelset swoosh

€ 62,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Dubbele stempelset Typesetting

Set flexibele stempels met een prachtig lettertype, zowel hoofd- als kleine letters, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stamps Typesetting

€ 58,95

 • Uitverkocht

Stempelset Bohemia

Supersterke flexibele stempelset met prachtige decoratieve patronen, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op vloeren, wanden, meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stempels Bohemia

€ 41,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stempelset Cubano

Supersterke flexibele stempelset met prachtig tegelpatroon, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op vloeren, wanden, meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stempels Cubano

€ 41,95

 • Uitverkocht

Stempels Farm Animals

Set van 5 supersterke flexibele stempels van boerderijdieren, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

€ 41,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stempelset Birds Branches Blossoms

Set van supersterke flexibele stempels van vogels, takken en bloemen, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stempels Birds Branches Blossoms

€ 41,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stempelset 'Painterly Roses'

Set supersterke flexibele stempels van rozen, takjes, blaadjes en knoppen, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

stamps Painterly Roses

€ 41,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stempelset Butterflies

Set van supersterke flexibele stempels van vlinders, libelle en hommel, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stempels Butterflies

€ 41,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stempelset Fronds

Set van supersterke flexibele stempels van diverse bladeren, te gebruiken voor tal van decoratieve doeleinden op meubels, panelen, textiel etc. Breng de Chalk Paint (voor meubels en hout) aan met de Annie Sloan sponge roller small, of gebruik een harde roller voor als je de stempels wilt gebruiken met textielinkt.

Stempels Fronds

€ 41,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen