WORKSHOPS


ANNIE SLOAN VERFTECHNIEKEN I (beginners)

Deze workshop is uitermate geschikt als je nog niet eerder met Chalk Paint™ hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt! We leren je deze avond diverse technieken en vaardigheden om thuis met Chalk Paint™ aan de slag te gaan én je krijgt 10% korting op de verf, alle wax en alle kwasten van Annie Sloan-!  De uitgebreide informatie over onze workshops vind je hier!

Workshop 'Basistechnieken met Chalk Paint'

€ 39,95

  • Beschikbaar

Annie Sloan verftechnieken II

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen: boek nu je workshop Technieken II met Annie Sloan Chalk Paint™! Je leert nieuwe technieken als het ombré-effect, découpage, transfer en het maken van diverse craquelé-effecten. Voor deze workshop is het wel handig als je de workshop Basistechnieken hebt gevolgd!

Ga hier naar de uitgebreide info over deze workshop!

Annie Sloan tecnieken II

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

ANNIE SLOAN verfTECHNIEKEN III

En voor wie nog meer wil kunnen: boek hier je workshop Technieken III met Annie Sloan Chalk Paint! Je leert in deze workshop alles over het werken met gold leaf en gilding wax, en nieuwe decoratieve verftechnieken als (random) sjabloneren en frottage. 
Lees hier de uitgebreide informatie over deze workshop!

Annie Sloan technieken III

€ 39,95

  • Uitverkocht

Rusty Vintage Signs

Schrijf je nú in voor onze nieuwe workshop Rusty Vintage Signs! Met keuze uit maar liefst 11 fantastische afbeeldingen op A3-formaat. Kom ook een avondje heerlijk ontspannen in de Auberge! Meer info ...

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen