WORKSHOPS


ANNIE SLOAN VERFTECHNIEKEN I (beginners)

Deze workshop is uitermate geschikt als je nog niet eerder met Chalk Paint™ hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt! We leren je deze avond diverse technieken en vaardigheden om thuis met Chalk Paint™ aan de slag te gaan én je krijgt 10% korting op de verf, alle wax en alle kwasten van Annie Sloan-!  De uitgebreide informatie over onze workshops vind je hier!

Workshop 'Basistechnieken met Chalk Paint'

€ 39,95

  • Beschikbaar

Annie Sloan verftechnieken II

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen: boek nu je workshop Technieken II met Annie Sloan Chalk Paint™! Je leert nieuwe technieken als het ombré-effect, découpage, transfer en het maken van diverse craquelé-effecten. Voor deze workshop is het wel handig als je de workshop Basistechnieken hebt gevolgd!

Ga hier naar de uitgebreide info over deze workshop!

Annie Sloan tecnieken II

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

ANNIE SLOAN verfTECHNIEKEN III

En voor wie nog meer wil kunnen: boek hier je workshop Technieken III met Annie Sloan Chalk Paint! Je leert in deze workshop alles over het werken met gold leaf en gilding wax, en nieuwe decoratieve verftechnieken als (random) sjabloneren en frottage. 
Lees hier de uitgebreide informatie over deze workshop!

Annie Sloan technieken III

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

WORKSHOP STOOL & STAMPS

Onze nieuwste workshop Stool & Stamps is nu te boeken! In deze workshop bewerk je een driehoekige kruk met Annie Sloan Chalk Paint én de toffe stempels van Iron Orchid Designs!

 

Zo creëer je een uniek krukje in je eigen kleuren en eigen design!

 

Hier lees je de uitgebreide informatie...

workshop Stool & Stamps

€ 55,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Workshop Mystic Mandala

Als je zin hebt om (weer) eens een avond lekker je hoofd leeg te schilderen én ook een mooi interieurobject te maken, dan is deze nieuwe workshop 'Mystic Mandala' er één voor jou!

Hier lees je alle informatie over deze nieuwe workshop!

workshop Mystic Mandala

€ 45,00

  • Uitverkocht

Rusty Vintage Signs

Schrijf je nú in voor onze workshop Rusty Vintage Signs! Met keuze uit maar liefst 11 fantastische afbeeldingen op A3-formaat. Kom ook een avondje heerlijk ontspannen in de Auberge! Meer info ...

€ 39,95

  • Uitverkocht

KEKKE KRUK

Tijdens deze 3 uur durende workshop ontdek je de mogelijkheden van Annie Sloan’s Chalk Paint® en maak je kennis met verschillende verftechnieken. Je gaat aan de slag op een Frosta-krukje van Ikea, je kunt je uitleven met een sjabloon en/of gilding wax en zo maak je van dit krukje een toffe eyecatcher voor jouw interieur.

Je kunt kiezen uit een groot aanbod van kleuren en sjablonen, en zo maak je jouw eigen unieke krukje! 

Meer lezen...

workshop Kekke Kruk

€ 49,95

  • Uitverkocht