MANDALA STENCILS


 

Wil je graag persoonlijk advies of twijfel je ergens over? Maak gerust gebruik van onze gratis WhatsApp-advieslijn!


WAAR ZIJN ZE VAN GEMAAKT?

Mandala stencils zijn gemaakt van duurzaam plastic. Het zijn stevige sjablonen die je kan toepassen waar en wanneer je maar wilt.

Ook op hoekige of ronde plekken. Onze stencils zijn namelijk flexibel en uiteraard meerdere keren te gebruiken. Ze zitten in de meest mooie verpakking en zijn ook fantastisch om cadeau te geven. Style je woning, kantoor, yoga studio of horecagelegenheid met de stijlvolle sjablonen.

DE MAGIE VAN EEN MANDALA STENCIL

 Een Mandala Stencil is zo makkelijk te gebruiken:

 

• Reinig het oppervlak en zorg dat het vrij is van stof of oliën

• Plaats je Mandala Stencil en maak de rand vast met verwijderbare schilderstape.

• Gebruik Annie Sloan Paint om het oppervlak te verven. Kies je voor één kleur, dan werkt dit super met de Annie Sloan Sponge Roller. Werk je met meerdere kleuren? Gebruik dan de Annie Sloan Stencil Brush.

• Zet een stap terug en geniet van het verbluffende resultaat terwijl je Mandala Stencil opdroogt, voordat je het van het oppervlak plukt en het terug stopt in zijn verpakking.

 

Een paar extra tips voor een perfect resultaat:

 

• Voorkom ALTIJD dat je te veel verf doet op je kwast of roller en probeer niet te hard te drukken, aangezien dit verf onder het stencil kan drukken, waardoor de randen kunnen vervagen. Rol je sponge roller (of dep je stencil brush) altijd eerst af op een stukje keukenpapier.

 

• Wij vinden het resultaat met Annie Sloan Paint het mooist, vanwege de natuurlijke pigmenten in deze verf en de supermatte uitstraling. Geef eventueel nog een metallic touch met Annie Sloan Gilding Wax.

 • Experimenteer met de dikte van je verf of een proefstuk: een wat vage afwerking is vaak mooier dan dat alle vakjes volledig zijn opgevuld met kleur.

• Werk ook eens aan je Mandala met familie of vrienden! Een Mandala Stencil dat samen gemaakt is wordt een blijvend en prachtig kunstwerk om te zien en trots op te zijn!

 

 

Klik hier voor een instructievideo.

 

CIRCLE OF LIFE MANDALA STENCIL 130 x 130 cm

Het middelpunt van de cirkel vertegenwoordigt de zuiverheid van liefde. Deze cirkel is waar de hogere niveaus van wijsheid bloeien in de zuiverste essentie van energie die je je kunt voorstellen. Het licht en geluid van deze energie is heel puur, helder en rustgevend.

 

Je ontvangt dit sjabloon samen met ons Mandala-magazine en instructies hoe maak ik een mandala.

Ideaal voor zoveel doe-het-zelf-projecten, het Circle of life mandala-sjabloon is ideaal om te gebruiken als muursjabloon, vloersjabloon, gordijn-sjabloon of tafel-sjabloon … Afmeting 130 x 130 cm, herbruikbaar.

Circle of Life mandala

€ 79,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

MYSTERY MANDALA WALL STENCIL 116 x 116 cm

Maak deze mooie Mystery Mandala met bloemmotief met behulp van onze sjablonen. De Mystery Mandala is 116x116 centimeter en is gemaakt van dik plastic wat je meerdere keren kunt gebruiken. Made in Amsterdam!

 

Je ontvangt dit sjabloon samen met ons Mandala-magazine en instructies 'Hoe maak ik een mandala'.

Ideaal voor zoveel doe-het-zelf-projecten, bijvoorbeeld als muursjabloon, vloersjabloon, gordijn-sjabloon of tafel-sjabloon …

Gebruik hem op je muur achter je bank of achter je bed, in je woonkamer, in de tuin, badkamer, binnen of buitenshuis of maak je eigen yoga studio/meditatie ruimte.

MYSTERY-SJABLOON

€ 69,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

IBIZA MANDALA WALL STENCIL 100 x 100 cm

Get the boho look! Met deze Ibiza-mandala creëer je een Bohemian-vibe in een handomdraai; breng Marrakech, Goa, Bali en Ibiza in je huis. Het Ibiza-sjabloon is 100 x 100 cm.

 

Je ontvangt dit sjabloon samen met ons Mandala-magazine en instructies 'Hoe maak ik een mandala'.

Ideaal voor zoveel doe-het-zelf-projecten, bijvoorbeeld als muursjabloon, vloersjabloon, gordijn-sjabloon of tafel-sjabloon …

Gebruik hem op je muur achter je bank of achter je bed, in je woonkamer, in de tuin, badkamer, binnen of buitenshuis of maak je eigen yoga studio/meditatie ruimte.

IBIZA-SJABLOON

€ 59,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

HOLY MANDALA LARGE WALL STENCIL 184 x 184 cm

Sjabloon Holy Mandala is een supergrote mandala van maar liefst 184 cm doorsnede. Made in Amsterdam!

 

Maak van deze prachtige grote mandala-sjabloon het middelpunt van je woonkamer, slaapkamer of je achtertuin. Of gebruik de heilige mandala-stencil in uw winkel, café, restaurant, club of Yoga studio...

 

Gegarandeerd iedere keer een prachtig resultaat. Op de muur, hout, steen, beton, gordijnen, kussens en stoffen... De mogelijkheden zijn eindeloos.

HOLY MANDALA LARGE 184 x 184 cm

€ 89,95

 • Uitverkocht

YOGA MANDALA WALL STENCIL 116 x 116 cm

De Yoga mandalasjabloon is 116 bij 116 centimeter en is mooi voor in huis of in je eigen Yoga kamer.

 

Je Yoga mandala stencil is gemaakt van duurzaam, herbruikbaar plastic in het mooie Amsterdam! Bevrijd je geest met de contemplatieve lijnen en ronde vormen van onze Yoga Mandala bloemstencil. Een eenvoudig 'doe-het-zelf'-leuk project om je woonruimtes in te richten, met een Mandala-sjabloon kun je je eigen speciale 'touch' aanbrengen!

 

De Yoga Mandala bloemsjabloon is herbruikbaar, sterk en levert gegarandeerd iedere keer een prachtig resultaat. Op de muur, hout, steen, beton, gordijnen, kussens en stoffen... De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mandala Yoga

€ 69,95

 • Uitverkocht

HOLY MOLY MANDALA LARGE WALL STENCIL 130 x 130 cm

Het Holy Moly mandala kan vele malen worden gebruikt. De afmeting is is 130 x 130 cm.

Je ontvangt dit sjabloon samen met ons Mandala-magazine en instructies 'Hoe maak ik een mandala'.

Ideaal voor zoveel doe-het-zelf-projecten, maak bijvoorbeeld een muursjabloon, of gebruik hem voor je vloer, gordijn. kast of tafel …

 

Afmeting 130 x 130 cm, gemaakt van duurzaam 2 mm dik pvc.

 

Holy Moly mandala

€ 79,95

 • Uitverkocht

HAMSA MANDALA WALL STENCIL 130 x 90 cm

 *** LEVERBAAR OP BESTELLING***

De Hamsa hand (ook wel hand van Fatima genoemd) brengt de eigenaar geluk, goedheid, overvloed, vruchtbaarheid en een goede gezondheid. Je kunt hem aanbrengen met de vingers naar boven of beneden.

Het Hamsa-symbool komt van oudsher uit het Midden-Oosten. Het is het symbool van de Hand van God. Steeds vaker wordt het ook gebruikt in de westerse culturen.

 

Soms wordt er een oogje geplaatst in de palm van de hand, de Nazar. Hamsa gecombineerd met het oog wordt beschouwd als tegengif voor negatieve energieën. In alle culturen wordt dit symbool gebruikt ter bescherming. Geen wonder dat de Hamsa hand zo geliefd is als sieraad en als tatoo; nu ook als sjabloon zodat je deze zelf kunt maken in je huis.

 

De afmeting van het Hamsa sjabloon is 130 centimeter hoog en 90 centimeter breed.. 

Hamsa mandala

€ 49,95

 • Uitverkocht

LOTUS FLOWER OF LIFE large mandala stencil 205 x 65 cm

*** LEVERBAAR OP BESTELLING ***

De “Bloem des Levens” geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Dit is een geometrische symbooltaal, die met beelden werkt, in plaats van woorden en daardoor veel directer en doeltreffender informatie kan overbrengen.

De levensbloem is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze “Bloem des Levens” bekend. Ze heeft een sterk helende invloed. 

Afmeting 205 x 65 cm. Herbruikbaar en toepasbaar op muren, textiel, hout etc.

Lotus flower mandala

€ 89,95

 • Uitverkocht